Новини про зірок
Подобається

«Молодий і гарячий»: Сумська показала рідкісне фото з коханим

22/05/2018     Автор: Яна Романська
«Молодий і гарячий»: Сумська показала рідкісне фото з коханим

Народна артистка України Ольга Сумська та її чоловік Віталій Борисюк недавно відсвяткували 22 річницю сімейного життя. Цифра є великою для теперішнього суспільства, тому, не дивно, що їх визнали кращою сімейною парою, передає Корупція.Стар

Ольга Сумська часто з’являється на різного роду подіях і зустрічах у супроводі свого чоловіка-красунчика. Проте, артистка не поспішає викладати спільні фото в соціальних мережах.

Але зовсім недавно Ольга все-таки вирішила поділитись з фанатами спільним фото зі своїм чоловіком. Знімок був зроблений ще у 1995 році. Саме тоді пара відпочивала в Криму, а точніше, у Ялті.

На фото подружжя усміхається і виглядає щасливим. У соціальних мережах можна побачити й інші раритетні фотографії Ольги та Віталія, від яких фанати просто в захваті. Проглядаючи коментарі, тільки і бачимо позитивні відгуки і похвалу. 

«Які ви гарні», «Зовсім не змінились», «Чудово виглядаєте». Звичайно, приємно читати такі відгуки. Тим більше, що вони написані не просто так. Адже більшість вважає, що пара зовсім не змінилась за роки прожиті разом, і що вік лише їх прикрашає. 

Звичайно, у соціальних мережах можна знайти також інші фото народної артистки України зі своєю сім’єю, зроблені відносно недавно. Саме такі фото були опубліковані з відпочинку в серці Українських Карпат – Яремче. Публіка позитивно відкликається на такі знімки, їй цікаво знати, як проводить вільний час Ольга. Тому сімейні фото одразу набирають популярність і масу позитивних коментарів.

Популярне: "В кожного була своя сім'я, але…": Як живуть і що приховують Марічка Падалко з нардепом Соболєвим

Хоча, залишається загадкою, чому ж Сумська так рідко їх викладає. Одна справа, якби артистка приховувала свого красивого чоловіка Віталія від фанатів. Але ж вони постійно разом на всіх публічних заходах. Чому ж Ольга не хоче ділитися фотографіями сімейного життя – невідомо. Можливо, вона вважає їх занадто особистими для загального обговорення.
 

 

22 года как один день..❤️❤️

Публикация от Ольга Сумская (@olgasumska)