Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 23 травня

22/05/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 23 травня

Овен

Сьогодні Овни трохи не в собі, оскыльки вчорашні події змусили Вас трохи понервуватись.Будьте менш активними сьогодні, а більше приділіть уваги своєму внутрішньому стану.

Телець

Можливо сьогодні у Вас буде спостерігатися загальна слабкість. Не варто це ігнорувати. Постарайтеся приділити більше уваги своєму фізичному самопочуттю. Проведіть день на природі

Близнюки

Усередині Вас бушує ураган енергії та дух бунтарства не на жарт розігрався. Але не забувайте про оточуючих. Вони не володіють таким ентузіазмом як Ви. Сьогодні можуть надійти цікаві новини стосуються Вашої другої половини.

Рак

Ви порадуєте свою другу половину. Однак будьте обережні з фінансами. Можливі непотрібні витрати.

Лев

Левам варто прислухатись до свого внутрішнього голосу. Якщо Ви запланували зробити щось нове, перенесіть це на потім.

Діва

Сьогодні Дівам краще відмовитися бути першим у всьому. Це не найвдаліший для цього день. За можливість взяти вихідний і встановити запас своєї внутрішньої енергії.

Терези

Хороший день для творчих починань. Варто провести його в колі креативних і творчих особистостей. Ваш потенціал буде високо оцінений.

Скорпіон

У цей день потрібно обов'язково довести розпочату справу до кінця. Якщо Ваша друга половина сьогодні не в настрої і не готова прийняти Вашу турботу, варто піти провести час з друзями.

Стрілець

Для Стрільців цей день буде вдалим у всьому, навіть якщо здається що все йде не так як задумано — не втрачайте надії. Зірки на вашому боці.

Козеріг

Козерогам зірки обіцяють відійти від звичних професійних справ. Сьогодні Ваша увага буде на нулі, в іншому випадку це принесе за собою негативні наслідки

Водолій

Водоліям варто бути уважніше до окружаюшіх і намагатися не встрявати в конфлікти. Намагайтеся бути спокійніше, не так вперто відстоювати свою точку зору. В особистому плані у Водоліїв сьогодні все стабільно.

Риби

Сьогодні краще відмовитися від будь-якої роботи. Мало що сьогодні принесе Вам користь, однак, варто задуматися про своє здоров'я.