Діти принца Вільяма і Кейт Міддлтон вразили всіх на королівському весіллі

22/05/2018     Автор: Яна Романська
Діти принца Вільяма і Кейт Міддлтон вразили всіх на королівському весіллі

Цих вихідних відбулась найочікуваніша і найграндіозніша подія року — принцГаррі та Меган Маркл офіційно стали подружжям, передає Корупція.Стар

Розділити радість з молодятами у каплицю Святого Георга прийшли близько 600 гостей. Серед них були не лише родичі, а й безліч знаменитостей: подружжя Бекхемів, Опра Уінфрі, Елтон Джон, подружжя Клуні. Всі гості намагались відповідати своїми образами та поведінкою помпезній події, але знайшлись і ті, хто просто насолоджувався всім, що відбувалось. 

Йдеться про племінників Гаррі, дітей Вільяма та Кейт Міддлтон, принца Джорджа та принцесу Шарлотту. Де б не були ці двоє — вони завжди привертають до себе багато уваги і стають справжніми зірками.

Популярне:  “Ми з DZIDZIO стали батьками": Ольга Цибульська та Дзідзьо показали зворушливе фото з новонародженим малюком 

На весілля свого дядечка, принца Гаррі, малята також мали свої, безумовно, дуже важливі ролі пажа і подружки нареченої. Вони проводили красуню-наречену Меган до вівтаря. Від цих милих янголят просто не відвести очей!