Новини про зірок
Подобається

Популярний український телеведучій Сергій Притула здивував шанувальників відвертим зізнанням

21/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
Популярний український телеведучій Сергій Притула здивував шанувальників відвертим зізнанням

Популярний український телеведучий розповів про те, що в дестве навіть не міг подумати, що стане зіркою шоу-бізенса, передає Корупція.Стар

Під час зйомок чергового випуску популярного шоу "Хто зверху?" Сергій Притула, Володимир Остапчук, Григорій Решетник та Тамерлан поділилися своїми дитячими мріями. Ніхто з них навіть не планував пов'язувати своє життя зі сценою і телебаченням. Так, Остапчук заявив, що хотів бути юристом, Решетник мріяв стати далекобійником, а Тамерлан астронавтом.

Популярне: Весілля століття: Вечірній образ Меган Маркл вразив фанатів

Але найбільше глядачів здивував розповідь Сергія Притули. Один з найпопулярніших телеведучих міг стати сільським священиком. Виявилося, що дідусь завжди приділяв велику увагу церкви, а так як для хлопця це був приклад гідного людини, він і вирішив стати священиком.

«Мій дідусь свого часу доклав багато зусиль і витратив купу часу, що б зберегти одну з церков в його селі. Він домовився з верхами, що б вони не руйнували храм 1530 року. Коли я був маленький, я завжди приходив в цю церкву зі своєю сім'єю. І мій дідусь завжди допомогав місцевому священику, він практично виконував обов'язки диякона. Він був для мене прикладом. Тому, я в дитинстві мріяв бути священиком », — зазначив Сергій Притула.