Новини про зірок
Подобається

«В кожного була своя сім’я, але…»: Як живуть і що приховують Марічка Падалко з нардепом Соболєвим

21/05/2018     Автор: Яна Романська
«В кожного була своя сім’я, але…»: Як живуть і що приховують Марічка Падалко з нардепом Соболєвим

Марічка Падалко – одна з найпопулярніших українських телеведучих, їй довіряють мільйони українців. Окрім успішної кар’єри, в цієї жінки прекрасна сім’я: коханий чоловік та троє дітей, передає Корупція.Стар

Зі своїм теперішнім чоловіком, Єгором Соболєвим, Марічка познайомилась за не дуже романтичних обставин – під час подій Помаранчевої революції у 2004 році. Тоді у кожного з них була своя сім’я, але це не завадило іскоркам любові промайнути між ними.

 

Згодом Марічка про їхнє знайомство розповідала так: 

«Однією з тем, яку ми випадково з'ясували, було те, що ми народилися в один день. І перша думка, що промайнула у мене в голові: «А це все не просто так, це – якась доля»

Спочатку пара, об’єднана спільними інтересами та поглядами на майбутнє своєї країни, просто дружила, але вже за рік таких стосунків вони обоє зрозуміли, що насправді між ними кохання.

Майже одразу після цього, Марічка з Єгором почали жити разом. У 2007 році Падалко народила коханому первістка – сина Михайла, а через рік на світ з’явилася донечка Марія, третя дитина – Катерина народилась у 2010.

"Перша дитина в моєму житі була страшенно очікуваною, друга – великим сюрпризом, якому я дуже зраділа, а третя дитина стала шоком. По-перше, я була дуже змучена попередніми пологами, це був розпал фінансової кризи, яка почалася 2008 року, Єгор втратив роботу через цензуру на телебаченні. І тут я вагітна" – зізнається телеведуча.

Своє весілля Єгор з Марічкою зіграли у 2017 році, перед Різдвом, Соболєв зробив пропозицію коханій. До речі, закохані влаштували його у свій спільний день народження – 26 лютого. На розписці єдиними їхніми свідками були пані з РАЦСу та фотограф. Своїх рідних та друзів вони теж не попередили, а просто запросили на день народження. Коли гості зібралися – молодята поділились радісною звісткою. Весілля було маленьким і затишним, адже обоє вже мали досвід помпезних святкувань і не хотіли повторювати таке ще раз.

«Єдина особиста справа, яка у нас ще не зроблена — це вінчання. Нам потрібно до нього дійти. Зрештою, одруження – абсолютна формальність: ми почувалися чоловіком і дружиною відтоді як почали бути разом» — каже зірка.

До речі, свекор та свекруха Марічки живуть в Росії.  З ними спілкування у невістки не склалося, скільки б вона не запрошувала їх в гості – відмовляються, а події, які відбуваються в нашій країні з 2014 року тільки посприяли ще більшим суперечкам між рідними. В одному інтерв’ю Падалко про стосунки зі свекрами говорила так:

"Наше спілкування, щоб воно не пішло в якісь образливі інтонації, воно швидко закінчилося. Я їх запрошувала до нас, але вони сказали, що не приїдуть оскільки їхні знайомі сказали, що в Києві роблять зауваження за спілкування російською"

Популярне: "Остаточно продалася …": Лорак обурила українців знімками з олігархом Путіна

Зараз Єгор є депутатом Верховної Ради від фракції «Самопоміч», в цій нелегкій роботі  Марічка намагається його підтримувати, але без конфліктів не обходиться.  якось на своїй сторінці у Фейсбук Соболєв написав:

«Мамочкааа! Змушений піти з дому через критику і тиск дружини на адресу Самопомочі. Це сміх крізь сльози, але Маруся навіть заборонила мені запрошувати додому членів фракції, які не голосували за антидискримінаційні слова. Цікаво, це дискримінація чи ні? А я йду домовлятися з однопартійцями, щоб пустили в готель».

Зараз вони щасливі, виховують діточок, а також займаються спільними проектами, намагаються допомагати людям і не забувають знаходити час, аби побути вдвох.