Новини про зірок
Подобається

«Одяг для підлітків , а ціни для мажорів…»: 13-ти річна дочка Фреймут створила власний бренд

21/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Одяг для підлітків , а ціни для мажорів…»: 13-ти річна дочка Фреймут створила власний бренд

Останнім часом дочка відомої телеведучої Ольги Фреймут все частіше і частіше стала з'являтися на публіці заявляючи про себе, передає Корупція.Стар

За кілька місяців вона встигла побувати на кастингах відомих серіалів, виділитися в модельних показах і взяти участь в різних шоу. Але зупинятися на цьому Злата не захотіла. Тепер під керівництвом мами вона випустила свій власний бренд одягу під назвою "mitchellclothing".

Популярне: Весілля століття: Вечірній образ Меган Маркл вразив фанатів

Бренд розрахований на підлітків, а сам одяг створений в спортивному стилі. Цінова категорія значно перевищує ринкову. Наприклад проста біла футболка обійдеться в 550 гривень, а толстовка від 2500 гривень. Поки вийшла тільки перша лінійка одягу, але найближчим часом планується поповнення колекції.

За словами Фреймут, Злата експерементувала зі стилями з самого дитинства і тепер їй є чим поділитися з українцями своїми напрацюваннями.

«Мені завжди було ніяково за стиль дочки: вона виглядала як японський косплеєр, поєднувала непоєднуване, комбінувала протилежні стилі і дуже рано почала фарбуватися. Я довго боролася, а потім заспокоїлася. Добре, коли дівчинка проявляє жіночність. Гірше було б, якби вона одягалася як все або як пацан, або ще гірше — чекала б, що мама вбранні! »

 

Our label T — shirts ✨ To order — direct♥️ Price: 550 UAH #imapartofsomethingspecial

Публикация от mitchellclothing _ (@mitchellclothing_official)