Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 22 травня

21/05/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 22 травня

Овен
Якщо сьогодні ви побачитесь з близькими родичами — вас чекає успіх. Постарайтеся провести більше часу зі своєю другою половинкою.

Телець
Проведіть вечір десь поза домом, погуляйте, це піде вам на користь. Угоди, які ви уклали раніше, принесуть дохід і поліпшать ваше матеріальне становище.

Близнюки
Постарайтеся залягти на дно і включити "режим ждуна". Така вичікувальна тактика убезпечити вас від багатьох неприємностей, які можуть виникнути на вашому шляху.

Рак
Насолоджуйтесь любов'ю в будь-якому її прояві. Сьогодні ви зможете повністю розкрити свої найкращі якості.

Лев
Не витрачайте сили даремно. Нейтралітет в будь-якому конфлікті — найзручніша і вигідна позиція. Можете сміливо брати гроші в борг або позичати. Ваша фінансова ситуація від цього не похитнеться.

Діва
Сьогодні ви зможете дуже яскраво реалізувати себе в мистецтві і наукової роботи. Чи не прогавити найсприятливіший час. А ось ближче до вечора ви можете відчути деякі нездужання або ж у вас зіпсується настрій.

Терези
Дисциплінуйте себе. Зберіться і тоді зможете все встигнути. Отсейте порожнечу і суєту, а так же людей, які намагаються вкрасти ваш час. Вони це роблять через заздрощі видали.

Скорпіон
Можливо, ви втратите почуття впевненості в собі на якийсь час. Розчарування — це боляче, але, повірте, вони трапляються з кожним. Постарайтеся не брати людську дурість занадто близько до серця.

Стрілець
Це не ваш день. Велика ймовірність конфліктів, фінансових негараздів та іншого. Зате цілком ймовірно, що ви відновите дружбу з тими, з ким давно перестали спілкуватися. І в цьому є своя вигода.

Козеріг
Зараз ви ослаблені. Проявіть більше уваги до свого здоров'я, а також до фінансових питань. Цілком можливо, що доведеться проявити зайву ощадливість. Але береженого Бог береже.

Водолій
Обмежте себе в розвагах, інакше неприємностей не уникнути.

Риби
Не метушіться, це тільки заважає роботі. А краще провести цей день з близькими людьми.