Новини про зірок
Подобається

«Я не хочу приховувати свої справжні почуття»: Ви тільки погляньте на красеня, за якого виходить Ассоль

20/05/2018     Автор: Яна Романська
«Я не хочу приховувати свої справжні почуття»: Ви тільки погляньте на красеня, за якого виходить Ассоль

Катя Гуменюк, яку всі ми знаємо як маленьку Ассоль, здобула популярність ще коли була зовсім маленькою дівчинкою. Але йшов час і про неї трохи забули, а вона ж виросла, стала ще красивішою та талановитішою, і почала шукати своє місце в житті, передає Корупція.Стар

Катя – донька депутата, тож досить часто їй доводиться вислуховувати безліч критики у свою сторону. Деякі люди прямо в обличчя їй говорять, що вона «співає грошима свого тата» і не має зовсім ніякого таланту. Щоб довести протилежне, Ассоль зважилась прийти на сліпі прослуховування одного з сезонів «Голосу країни». Тоді вона потрапила до команди Потапа і показала всім недоброзичливцям, що вони помилялись.

Восени 2017 року Катя полетіла жити до Лондону, оскільки вступила на факультет бізнес-адміністрування університету INTO. І хоч зараз вона далеко від рідних, поруч є людина, яка гріє її серце.

Нещодавно в Мережі з’явилася звістка, що Катя Гуменюк виходить заміж. Про заручини Каті всі дізналися завдяки фотографії, опублікованій на її сторінці з підписом:

«Так. Сьогодні та завжди, без жодних сумнівів. Люблю. Назавжди»

Дівчина також розповіла, що пропозицію руки і серця вона отримала, коли вони з коханим відпочивали у Туреччині.

Як з’ясувалось, майбутній чоловік красуні – Артем Тараненко, був її другом ще з раннього дитинства. Згодом ця дружба переросла в кохання, але вони досить довго приховували свої стосунки від всіх і наважились вперше вийти в люди разом у 2017. Тоді Катя так прокоментувала цю подію:

«Кажуть — щастя любить тишу. Але коли кохаєш настільки сильно, хочеться кричати про це на весь світ. Артем – не публічна людина, але зараз ми завжди разом! Це літо з ним стало найнезабутнішим у житті, тому я вирішила, що не хочу приховувати свої справжні почуття, і навіть на публіці хочу тримати руку коханої людини у своїй руці!»

Популярне: "Невимовний біль і сльози": Як живуть рідні Кузьми, після трагедії

Зараз майбутні молодят живуть разом у Британії і активно готуються до весілля, про дату якого, до речі, поки ще нічого невідомо.