Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 21 травня 2018 року

20/05/2018     Автор: Катерина Гук
Гороскоп на 21 травня 2018 року

Овен
Сьогодні ви будете повністю занурені в себе. Чудове час для наукової роботи і духовних практик. Ви можете почати займатися йогою — це піде тільки на користь.


Телець
Можливо, в особистих відносинах щось піде не так. Вам слід проаналізувати, що ви робите не так. Не варто продовжувати спілкуватися з людьми, які перестали бути вам цікавими.

Близнюки
Не беріться за ризиковані проекти. Навіть якщо вам здається, що все добре, матеріальне благополуччя ще трохи нестійне. Почекайте з початком нових справ.

Рак
Велика ймовірність того, що сьогодні ви будете працювати заради власного задоволення, а не тільки заради грошей. Ловіть момент.

Лев
Ви можете бути залучені в серйозний конфлікт. Але намагайтеся не йти назад, а відстоювати свої позиції, так як потім можете серйозно програти.


Діва
У цей день варто зайнятися плануванням майбутніх справ. Передчуваєте зміни і нові проекти обов'язково будуть успішними. Тільки не треба хапатися за все відразу.

Терези
Сміливо плануйте на цей день зустрічі з друзями і сміливо заводите нові знайомства. Вдалий час для студентів, які здають іспити.

Скорпіон
До кінця місяця ви будете в роз'їздах: відрядження, поїздки до далеких родичів зроблять вас рідкісним гостем у власному будинку. Тільки не треба чіплятися до своїх домашніх. Вони теж страждають від нестачі уваги.


Стрілець
Цей день буде для вас дуже творчим та креативним, не дивлячись на проблеми. Цілком ймовірно, що вам запропонують нову роботу. Не варто відмовлятися, сміливо беріться за справу.

Козеріг
У вас буде багато нових ідей, але вибрати щось дійсно варте вам поки не під силу. Зверніться по допомогу до більш досвідченим колегам.

 

Водолій
Сьогодні ви цілком можете посваритися з партнером з приводу розподілу домашніх обов'язків.


 
Риби
Вас будуть багато відволікати від важливих справ. Намагайтеся коректно, але строго прісекать подібні спроби. Люди, які крадуть ваш час, вам точно не друзі.