Новини про зірок
Подобається

«Так швидко вийшла з декрету?»: Лілія Ребрик здивувала шанувальників своєю появою в ефірі

19/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Так швидко вийшла з декрету?»: Лілія Ребрик здивувала шанувальників своєю появою в ефірі

Ліля Ребрик ділиться з шанувальниками своєю стрункою фігурою на екрані після пологів, передає редакція Корупція.Стар

Телеведуча каналу «Україна» 30 травня народила донечку Полінку.  А вже через декілька тижнів після пологів надалі тішить шанувальників своїм чудовим виглядом у програмі «Ранок з Україною».

Популярне: "Після першої невдалої вагітності Бог подарував їй сина ": Як склалася доля екс-учасниці "Холостяка" Людмили Грищенко

Ребрик ділиться своїм закулісним фото в мережі Instagram: «Робочі моменти). Ми в ефірі! Всім доброго ранку! Все тільки починається. Ми за кадром»,- пише телеведуча.

На фото Ліля у чудовій формі — блакитна сукня, гарна фігура, що також помітили і підписники ведучої. «Ліля дуже красива, прекрасна ведуча», «Так швидко вийшла з декрету», «Прокидаюсь вранці лише від вашої передачі».

Але деяким фоловерам шкода Лілю, тому пишуть, що варто було посидіти вдома та відпочити. Сама ведуча з радістю виходить у ефіри, ділиться милими фото в мережі і при цьому має неперевершений вигляд.

Нагадаємо, що Ліля Ребрик вийшла заміж за хореографа Андрія Дикого в 2011 році. Виховує двох прекрасних донечок –новонароджену  Полінку та старшу донечку Діану.