Новини про зірок
Подобається

«Невже це …»: Даша Астаф’єва показала свого таємного коханця

19/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Невже це …»: Даша Астаф’єва показала свого таємного коханця

Популярна українська виконавиця нарешті показала свого таємничого обранця, передає редакція Корупція.Стар

На своїй сторінці в Інтсаграм, дівчина поділилася новим знітився, який прівелек увагу всіх шанувальників артистки. На ньому Даша ніжно обіймає свого коханого. Правда ось хлопець, варто до об'єктиву спиною і дивиться вдалину. Знімок виявився дійсно вражаючим, так як на ньому видно справжні емоції і почуття Астаф'євої.

Популярне: "Після першої невдалої вагітності Бог подарував їй сина ": Як склалася доля екс-учасниці "Холостяка" Людмили Грищенко

Нагадаємо, що своє особисте життя Даша вважає за краще тримати в таємниці і дуже рідко ділитися будь-якими подробицями. Єдине, що відомо, її останнім шанувальником був бізнесмен Артем Кім. Не дивлячись на те, що багато хто заявляв, що відносини вже закінчені, шанувальники припустили, що на фотографії зображений саме він.

"Невже це Артем?", "А чого Артем ховається", "Ви молодці, що не дивлячись ні на що, залишаєтеся разом",

Нагадаємо, що чоловіка підозрюють в розкраданні 27 мільйонів гривень. Про їхні стосунки стало відомо, після того, як Даша прийшла на засідання суду. Зараз хлопця відпустили під особисте зобов'язання, а саму справу проти нього співробітники НАБУ засекретили.

 

By @kate_kondratieva

Публикация от Дария Астафьева (@da_astafieva)