Новини про зірок
Подобається

«Невимовний біль і сльози»: Як живуть рідні Кузьми, після трагедії

19/05/2018     Автор: Яна Романська
«Невимовний біль і сльози»: Як живуть рідні Кузьми, після трагедії

Андрій Кузьменко, відомий нам як Кузьма Скрябін,  пішов з життя 2 лютого 2015 року, коли йому було всього 46 років. Жахлива аварія обірвала життя улюбленого співака мільйонів українців. І хоч, з часу смерті Кузьми, пройшло вже трохи часу, ми й досі не можемо забути його доброту та щирість. Життя рідних Кузьменка розділилось навпіл, відколи його не стало і сьогодні ми, Корупція.Стар, хочемо розповісти вам як же вони живуть зараз.

В артиста залишилась донька, кохана дружина та батьки.

Андрій одружився зі Світланою, коли йому було 26 і разом вони прожили 21 рік, аж поки їх не розлучила смерть. Як згадує зараз Світлана, було у їхньому житті різне: і сварки, і скандали, і напади любові і ще багато всього. Чоловік був її опорою та підтримкою, тож пережити смерть коханого виявилось справжнім випробуванням.

Зараз кохана Андріє згадує про їхнє життя і стосунки так:

"А ще не вистачає нашого спiлкування: протягом дня Андрій дзвонив по 10 разів. Просто так… Знаєте, ми були не лише чоловік i дружина, а передусім – величезні друзі. Дуже близькi інтелектуально й духовно. Нам було добре разом!"

За ці три роки роки без чоловіка, Світлана виплакала вже всі свої сльози, пережила пекельне відчуття пустки і намагається рухатись вперед, адже її підтримки потребують батьки та донечка.

Також дружина співака розповідає, що лише після того, як втратила його, зрозуміла, що він страшенно спішив жити, наче передчував ранню смерть.

"Лише за тиждень до смертi перший раз у життi Андрiй раптом спитав: "А чому ми не вiдзначаємо рiчниць нашого одруження? Давай зробимо це в Данiї!". I взяв усiм друзям туди квитки, але… Кiнець фiльму" – зі щемом в серці говорить Кузьменко.

Важко переживала втрату батька і єдина донька Кузьми – Марія-Барбара. Для неї ця новина стала справжнім потрясінням. У дівчини навіть почалась депресія, але мама нагадала їй, що батько мріяв про хорошу долю для донечки, а також вірив, що вона зможе втілити всі задуми. Саме це допомогло їй хоч трохи приглушити біль і продовжити жити. Зараз красуня навчається у медичному університеті імені Богомольця.

Та, мабуть, найважче пережити смерть Андрія вдалось його батькам. Перші місяці вони жили наче в тумані, наче все це був сон. Але зовсім скоро зрозуміли, що це жорстока реальність і у ній їхній улюблений син – мертвий.

Популярне: "Невдале побачення, провокаційні питання та…": Хто потрапив у фінал "Холостяка" і чим залишився незадоволений Рожден

«Гірше стало, коли ми просто перестали чекати його дзвінки. Це страшно… А потім, потім я не змогла слухати його голос. Я до сих пір не слухаю його музики, його пісень. Це неможливо витримати, весь інтернет усіяний спогадами про нього. Хоча знаєте, на початку я весь день слухала, всі його пісні, склала плей-лист і слухала, слухала, а тепер не можу» — згадує мама артиста.

За три роки трохи стих і батьківський біль. Зараз у подружжя немає жодних планів, Вони лише мріють якнайдовше поспостерігати за своєю внучкою – Барбарою.