Новини про зірок
Подобається

«Можете гордитися своєю мамою»: Зірка «Холостяка» показала зворушливе фото

19/05/2018     Автор: Яна Романська
«Можете гордитися своєю мамою»: Зірка «Холостяка» показала зворушливе фото

Стелла Шаповалова на День матері не змогла втриматись, щоб залишити підписників  без фото зі своєю найріднішою, передає Корупція.Стар

«Сьогодні день матері. Дякую тобі за життя, турботу, довіру та твою любов. Ми тебе дуже любимо, зі святом, Муся», — коментує Стелла і позначає профіль своєї матусі.

Мама Стелли теж красуня як і її дочка.

Чудова зачіска, стильний одяг роблять пані Світлану дуже молодою та красивою. Підписники полюбляють спільні фотоз дочкою.

«Рідко такі стосунки бувають у такої дорослої доньки разом із мамою», «Ваша мама є чудовим прикладом того, як можна прекрасно виглядати, але при цьому мати сім’ю та роботу», «Можете гордитися своєю мамою, а вона вами. Впевнена, що вона буде чудовою бубусею», — тішать коментарями Стеллу шанувальники.

Стелла поділилась фотографією із далекого дитинства. Дуже малесенька дівчинка на руках у матусі. Шанувальників потішили дуже гарні очі Холостячки на фото.

Популярне: "Невдале побачення, провокаційні питання та…": Хто потрапив у фінал "Холостяка" і чим залишився незадоволений Рожден

Нагадаємо, дівчині не вдалося виграти шоу «Холостяк – 7», але все ж вона стала його фіналісткою. Це дуже засмутило дівчину, але з такою зовнішністю знайти майбутнього чоловіка точно вдасться.