Новини про зірок
Подобається

«У мені б’ється нове життя, маленький всесвіт»: Тарабарова розповіла, що чекає на первістка

18/05/2018     Автор: Катерина Гук
«У мені б’ється нове життя, маленький всесвіт»: Тарабарова розповіла, що чекає на первістка

Популярна українська співачка Світлана Тарабарова готується вперше стати мамою, передає Корупція.Стар

Проте у своїх блогах жодного нятяку на цікавий стан знаменитості немеє. Тарабарова уміло підбирає образи для повсякденниго життя і животика практично не помітно.
 
Але будучи вже на шостому місяці, співачка розповіла, як це бути у найщасливішому стані на світі для кожної жінки.

«Неможливо передати, що я зараз відчуваю. У мені б'ється нове життя, маленький всесвіт! У мене піднесений настрій і я натхненна — пишу майже кожен день! Точно знаю, у моєї дитини велике, чуйне і добре серце, тому що новий альбом ми пишемо разом … »,- прокоментувала Світлана Тарабарова свою вагітність.

Популярне:  “Ми з DZIDZIO стали батьками": Ольга Цибульська та Дзідзьо показали зворушливе фото з новонародженим малюком 

Стосовно роботи, то робити творчу паузу Тарабарова не збирається і зараз активно працює над створенням нового альбому. Всього місяць тому співачка презентувала новий відеокліп на сингл «Маніфест», в якому танцювала разом з балетом. Складні хореографічні постановки та повна віддача на четвертому місяці вагітності здивували всю знімальну групу, а результат перевершив всі очікування. А зараз молода матуся ще гастролює по містах України.