Новини про зірок
Подобається

«Сьогодні ми завершили великий етап нашого життя»: Тала Калатай розлучилася з чоловіком після 15 років шлюбу

18/05/2018     Автор: Катерина Гук
«Сьогодні ми завершили великий етап нашого життя»: Тала Калатай розлучилася з чоловіком після 15 років шлюбу

Популярна телеведуча, актриса театру і кіно Тала Калатай офіційно розлучилася з телепродюсером Андрієм Слободяном, передає Корупція.Стар

Така інформація з'явилася на сторінці в Facebook Тали Калатай. Разом з телевізійним продюсером Андрієм Слободяном актриса була довгі 15 років, пара виховує двох дітей — дочку Марію і сина Макара.

Популярне:  “Ми з DZIDZIO стали батьками": Ольга Цибульська та Дзідзьо показали зворушливе фото з новонародженим малюком 

Жанка пояснила, що розлучається з чоловіком і вони залишаються друзями, але також попередила, що коментує своє розлучення в перший і останній раз:

«Сьогодні ми з Андрієм завершили великий і чудовий етап нашого життя. Це рішення було прийнято давно. Сьогодні це сталося офіційно. Для когось з вас це не новина, для когось, навпаки … Я прошу другу категорію друзів не непритомніти)) все добре, ми залишаємося друзями, батьками двох прекрасних дітей, у нас є і будуть Дімон, Будиночок і Тіна .. Ви можете не соромлячись кликати нас обох в гості, і шо характерно, ми прийдемо.

Слобік, спасибі тобі за всі ці 15 років. За дітей, за друзів, за собак))) І ти прекрасно знаєш, я все одно буду подавати патрони, якщо шо. Просто все потрібно робити вчасно і з найменшими втратами, я вважаю … Потрібно залишатися людьми в будь-якій ситуації, особливо, коли є діти.

Сумно мені? Так звичайно. Але далі завжди краще. Не бійтеся змін, коли вони усвідомлені, це на краще! Бути добру. Це все, що скажу з приводу нашого розлучення. Більше коментарів давати не буду, сорі », — написала в соцмережі Тала Каталана.