Новини про зірок
Подобається

«Ми розплакалися»: Позитив розповів особисті подробиці стосунків з дружиною

18/05/2018     Автор: Катерина Гук
«Ми розплакалися»: Позитив розповів особисті подробиці стосунків з дружиною

Популярний і талановийтий співак Олексій Завгородній (Позитив) і учасник гурту "Время и стекло" нещодавно став героєм шоу "ЗеІнтервю" і поділився з шанувальниками подробицями свого особистого життя, передає Корупція.Стар

Олексій зізнався, що у нього є сестра-близнючка старша за нього всього на 10 хвилин, а також розповів історію знайомства з дружиною Анею.

«Ми з Анею разом 10 років, вже одинадцятий рік. Ми познайомилися в 2006 році, якраз тоді у мене була група New'Z'cool, ми виступали на «Snickers Урбанія», це були хіп-хоп фрістайли, їздили по всій країні. Якраз в цей час ми з нею почали спілкуватися. 

Познайомилися на якійсь вечірці у нашої однокласниці, вона була з хлопцем. Вона мені дуже сподобалася, але я побачив, що вона з хлопцем, і подумав «ну ладно!». 

Популярне:  “Ми з DZIDZIO стали батьками": Ольга Цибульська та Дзідзьо показали зворушливе фото з новонародженим малюком 

А потім якось у мене почали питати про її подружку, але я сказав, що мені вона не подобається, а подобається Аня. Так пару раз ми зустрілися, вона вже розлучилася з хлопцем. Ми завжди були дуже сором'язливими на побаченнях, мало спілкувалися, соромилися дуже сильно. 

Був дуже зворушливий момент, коли я їй написав на листочку признання в коханні, озвучив його і подарував їй цю листівку .. Ми розплакалися », — розповів Позитив.

 

Лёша о знакомстве с Аней♥️ в программе #зеинтервьюер : «Мы с Аней вместе 10 лет, уже одиннадцатый год. Мы познакомились в 2006 году, как раз тогда у меня была группа New’Z’cool, мы выступали на «Snickers Урбания», это были хип-хоп фристайлы, ездили по всей стране. Как раз в это время мы с ней начали общаться. Познакомились на какой-то вечеринке у нашей одноклассницы, она была с парнем. Она мне очень понравилась, но я увидел, что она с парнем, и подумал «ну ладно!». А потом как-то у меня начали спрашивать про ее подружку, но я сказал, что мне она не нравится, а нравится Аня. Так пару раз мы встретились, она уже рассталась с парнем. Мы всегда были очень стеснительными на свиданиях, мало общались, стеснялись очень сильно. Был очень трогательный момент, когда я ей написал на листочке признание в любви, озвучил его и подарил ей эту открытку.. Мы расплакались» ?

Публикация от Фан-клуб группы Время и Стекло (@vremyaisteklo.fk)