Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 19 травня 2018 року

18/05/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 19 травня 2018 року

Овен
Сьогодні не ваш день. Швидше за все, ви будете пригнічені, а люди захочуть ще більше вас засмутити. Не шукайте розради, незабаром все налагодиться саме собою.

Телець
Можливо, ви пошкодуєте про те, що зробили раніше. Неможливість виправити помилку може загнати вас в депресію. Але постарайтеся вчитись на своїх помилках.

Близнюки
Якщо ви хочете жити мирно з людьми, доводиться говорити різне. В цей день вам доведеться пожертвувати своїми інтересами заради загальної справи.

Рак
Сьогодні люди будуть надавати вам усю підтримку. Але не зробите помилку, прийнявши ввічливість і доброту за зароджуються почуття. Якщо ви зібралися в подорож, існує великий ризик щось забути вдома.

Лев
Якщо ви хочете чогось досягнути — треба чимось пожертвувати. Тільки не пошкодуйте потім про це. Ціна може виявитися занадто велика.

Діва
Не ховайтеся від змін і не намагайтеся лізти в минуле. Особливо, якщо воно у вас було не райдужним. Життя кидає вам виклик — так візьміть його.

Терези
Якщо ви втрутитеся на будь-чий конфлікт — можете потім постраждати. Не потрібно допомагати людям, якщо вони вас про це не просять. Якщо ж ви вирішите проявити альтруїзм, можете через це постраждати.

Скорпіон
Проект, за який ви взялися недавно, може принести вам багато проблем. Але відступати пізно. Вам під силу все подолати за допомогою тверезого розсуду і чіткого планування.

Стрілець
Налаштовані ви будете дуже по-філософськи. Навколишні перестануть вас розуміти, але незабаром звикнуть.

Козеріг
Зараз Козероги пошкодують, що не прислухалися до діловим порад і вчинили по-своєму. Але ви ще зможете внести в життя потрібні вам корективи.

Водолій
Сьогодні ваш день. Нові люди, які з'явилися у вашому житті, будуть захоплюватися вами. Це не лестощі, але придивитися до них все-таки варто уважніше.

Риби
Зараз є велика ймовірність нажити собі впливових ворогів. Будьте пильні, намагайтеся не позичати ні у кого грошей і не брати кредитів. Можливо, проблема має інше рішення.