Новини про зірок
Подобається

Знайдіть десять відмінностей: Шанувальників здивувало дитяче фото «екс-Холостяка» Іраклі Макацарія

17/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
Знайдіть десять відмінностей: Шанувальників здивувало дитяче фото «екс-Холостяка» Іраклі Макацарія

Іраклі Макацарія — головний герой романтичного шоу "Холостяк", відомий, мабуть, не лише для тих, хто пильно стежив за проектом телеканалу СТБ, передає Корупція.Стар

Це й очевидно, адже соціальні мережі Іраклі рясніють не тільки відмітками "подобається", але й активними коментарями прихильниць, які захоплюються його зовнішністю. Цілком природно, що не усі публічні персони без вагань погоджуються на всезагальний огляд світлин з їхнього дитинства, можливо, через сором'язливість.

Популярне: Ми з DZIDZIO стали батьками": Ольга Цибульська та Дзідзьо показали зворушливе фото з новонародженим малюком

Проте дехто навпаки хизується фотографіями із сімейного архіву, адже це спосіб продемонструвати прихильникам, що усі відомі персони – звичайні люди, а від неідеальної посмішки чи невдалої зачіски ніхто не застрахований. У будь-якому разі цікаво побачити, якими люди були до того, поки не здобули шалену популярність. Хтось із дитинства має риси, завдяки яким впізнають усі і скрізь, а хтось змінюється до невпізнання. Проте такі знімки завжди викликають посмішку.

Нещодавно в Instagram радіо "Люкс FM" опублікувало дитяче фото холостяка Іраклі Макацарія для тих, хто активно цікавиться його життям. То яким же ж був герой шоу в дитинстві? Хто б міг подумати, що виросте такий красень? На перший погляд важко впізнати риси обличчя Іраклі у цьому "пишноволосому" маленькому хлопчикові і повірити, що на фото саме він.

У якому віці зроблена світлина — по знімку можна лише здогадуватися. А допоки ті, хто зараз пильно вдивляється у фото, намагаються знайти схожість між Іраклі-дитиною та Іраклі-холостяком, усі інші очікують на підбірку нових світлин.