Новини про зірок
Подобається

«Вона зійшла з розуму»: Мер’єм Узерлі жахнула шанувальників кардинальними змінами у зовнішності

17/05/2018     Автор: Катерина Гук
«Вона зійшла з розуму»: Мер’єм Узерлі жахнула шанувальників кардинальними змінами у зовнішності

Кардинальні зміни акторки серіалу «Величне століття»

Мер'єм Узерлі вона ж головна актриса серіалу «Роксолана. Величне століття» повністю змінила свою зовнішність після зйомок фільму, передає Корупція.Стар

Шанувальників надзвичайно вразили раптові зміни Мер'єм Узерлі, адже вона змінила все – від розміру губ до кольору волосся. 

«Як ти зіпсувала своє миле обличчя, жах чесно кажучи», «Мер’єм що ви зробили зі своїми скулами та губами, вони стали жахливими», «Губи зараз луснуть», «Вона зійшла з розуму, якщо вважає нормальними такі губи», «У фільмі вона була ідеальна, а зараз усе зіпсувала», — пишуть образливі коментарі шанувальники.

Сама актриса не вважає свою зовнішність жахливою, вона відвідує різноманітні заходи,  у тому числі концерти всесвітньо відомих виконавців та Каннський кінофестиваль і щиро ділиться фотографіями та відео зі своїми підписниками.

Популярне:  “Ми з DZIDZIO стали батьками": Ольга Цибульська та Дзідзьо показали зворушливе фото з новонародженим малюком 

Такі неочікувані та невдалі зміни у зовнішності турецької актриси стали темою №1 для обговорень в Мережі. Більшість не визнає таких змін і вважає їй зовсім невдалими.

Українська Роксолана – Ольга Сумська вподобала зміни Мер'єм, і не вважає їх кардинальними. Сама українська актриса також не проти підкорегувати свою зовнішність за допомогою пластичної операції.
 

 

#redcarpet #movie #premiere #cannesfilmfestival Styling @tarikgul Dress @tuvanam Organisation @ramzijogjog

Публикация от meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

 

#happy #thanks to #johntravolta for the #beautiful #evening ❤️ #aboutlastnight #cannes #cotedazur

Публикация от meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)