Новини про зірок
Подобається

«У жодної дружини не було весільної сукні чи фати»: Три шлюби Віктора Павліка і з ким співак живе сьогодні

16/05/2018     Автор: Катерина Гук
«У жодної дружини не було весільної сукні чи фати»: Три шлюби Віктора Павліка і з ким співак живе сьогодні

Український шоу-бізнес завжди був багатий на харизматичних артистів, а деякі із них назавжди залишаться у нашому серці. Незважаючи на те, що талановитий співак Віктор Павлік рідше виступає у себе на Батьківщинні, його люблять і пам'ятають сотні.

Та в чому сектер такої популярності, і які таємниці особистого життя залишаються за кулісами народного артиста України?

Зараз Віктору Павліку 52 роки, він наймолодший дідусь вітчизняної естради і щасливий у шлюбі. Та у дитинстві чоловік часто страждав через малий ріст і  дуже переживав знущання однолітків, але врятувало Віктора захоплення музикою. Перші гонорари артист отримував на весільних гуляннях, а під час служби в армії спробував себе у ролі художнього керівника і добився чималих успіхів, передає Корупція.Стар

Як і творчість, сімейне життя Павліка розпочалося рано, у 18 років років він вперше став на рушник. Через деякий час у молодого подружжя народився син Сашко. Та сімейне щастя тривало не довго і почуття швидко згасли, через місяць чоловіка призвали до армії і там Віктор закохався знову у молоду дівчину Світлану.

За словами артиста це було спонтанне весілля, вони просто пішли і розписалися зі Світланою, жінка подарувала Віктору Павліку дочку Христину. Проте і цей шлюб довго не протримався, співак знайшов собі нове захоплення за якою поїхав на край світу.

Третьою дружиною Віктора Павліка стала зваблива танцівниця Лариса, жінка працювала в ансамблі "Надзбручанка" у тернопільській філармонії, там же ж працював і артист. Цей роман можна сміливо назвати службовим, дівчина на стільки зачарувала Віктора, що він зважився покинути все і поїхати за коханою в Туреччину. З цього моменту і почалася сольна кар'єра  співака.

Турецька пісня "Шикидим", виконана Віктором Павліком, стала хітом не тільки в Україні, але і в країнах СНД. А вже в наступному році співакові присвоєно звання "Заслужений артист України".

Популярне: "Навіть лікувалась у психотерапевта": Чому Олена Вінницька довгий час жила окремо від чоловіка

Зараз подружжя виховує сина Павла, а Віктор заявляє, що Лариса саме та жінка, яку він шукав усе своє життя.

У одному з інтерв'ю Віктор Павлік зізнався, що ні в одної його дружини не було білої сукні чи фати. Все відбувалося настільки швидко і несподівано, що вони просто йшли і розписувалися. Мабуть через це за артистом закріпилася слава знаного ловеласа, Віктор Павлік завжди жив емоціям, а свої почуття оспівував у піснях, котрі по нинішній день є справжніми шлягерами.