Новини про зірок
Подобається

«Це не емоція. Це свідоме рішення»: Марія Яремчук розповіла, чому вирішила завершити співочу кар’єру

16/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Це не емоція. Це свідоме рішення»: Марія Яремчук розповіла, чому вирішила завершити співочу кар’єру

Юна та талановита співачка Марія Яремчук несподівано заявила про завершення кар’єри, передає Корупція.Стар

Про це повідомляється у її Instagram. «З непідробною радістю повідомляю, що Марія Яремчук доспівує останні концерти і припиняє творчу діяльність», — написала співачка.

Популярне: "Навіть лікувалась у психотерапевта": Чому Олена Вінницька довгий час жила окремо від чоловіка

Підписники шоковані та висувають різні припущення. Одні просять Марічку так не жартувати, інші вважають, що дівчина збирається виступати під іншим іменем. «Ні-ні-ні, це жарт, скажіть, будь ласка…», «Капець… Одна з найкращих, хто є сьогодні на українській сцені, і йде…». Є і такі думки: «Вирішила хайпонути на псевдозавершенні кар’єри, а сама походу буде «виступати» під новим ніком…».

Сама ж артистка згодом, у програмі DROZDOV, зізналась, що змушена завершити кар’єру, оскільки страх перед сценою заволодів нею. Дівчина бере тайм-аут, проте не полишає повністю бажання співати. «

Я закриваю проект «Марія Яремчук» свідомо, розуміючи тепер саму себе. Не бачу змісту співати ту музику, яку я співала, носити те ім’я, яке я носила… Я цілий рік приймала рішення. Воно не є імпульсивним. Це не емоція. Це свідоме рішення».

Співачка заявила, що останнім часом відчувала внутрішній дискомфорт, зверталася за допомогою до психоаналітиків, проте ніхто не зміг їй допомогти.

«Звісно, я психологічно здорова людина, але мені було важко виходити на сцену. У мене починались панічні атаки. Я не соромлюсь цього казати. Були випадки, коли я не виходила на сцену. Хоча для мене це взагалі незрозуміло – я завжди рвалася туди. Це була моя святая святих, що приносила мені радість і сенс життя. Але в якийсь момент я відчула, що не можу вийти. Для мене кожен вихід на сцену – як маленька смерть, така своя Голгофа…»

Дівчина також сказала, що дуже гордиться і пишається тим, чия вона дитина. Бо її «тато був не просто виконавцем, а Артистом!…» Тож, переосмисливши себе, Марія хоче бути іншою людиною, не такою, як її всі знали на екрані. Ну що ж, чекатимемо з нетерпінням на оновлену Марію Яремчук та побажаємо їй успіху в пізнанні себе!