Новини про зірок
Подобається

«Це наруга над пам’яттю загиблих воїнів»: Після скандальної поїздки Козловського в Москву у Львові прийняли рішення

16/05/2018     Автор: Катерина Гук
«Це наруга над пам’яттю загиблих воїнів»: Після скандальної поїздки Козловського в Москву у Львові прийняли рішення

Мешканці міста Львів протестують проти вчинку Віталія Козловського, який виступаа 9 травня на концерті в Москві, передає Корупція.Стар

15 травня 2018 року з ініціативи свободівців ухвалене звернення до Президента України про позбавлення співака звання "Народного артиста України". З приводу цього запланований концерт у рідному Львові був скасований. Люди обурені таким вчинком співака.

Також стало відомо, що ряд депутатів вимагають позбавити звання "Народного артиста України" Козловського і інших народних та заслужених.

"Вважаємо це не лише величезною ганьбою та запроданством, але й наругою над пам`яттю тих загиблих воїнів, які віддали своє життя за територіальну цілісність держави у російсько-українській війні, що й досі триває на сході. Переконані, що така аморальна особа не може мати статус заслуженого артиста України, адже Віталію Козловському указом Президента України від 16 січня 2009 року було присвоєно це звання власне «за вагомий особистий внесок у справу консолідації українського суспільства, розбудову демократичної, соціальної і правової держави", — йдеться у зверненні.

 

Популярне: "Навіть лікувалась у психотерапевта": Чому Олена Вінницька довгий час жила окремо від чоловіка

Нагадаємо, що раніше ми розповідали про те, що Віталій Козловський намагався пояснити свій вчинок, та схоже артисту ніхто не повірив.