Новини про зірок
Подобається

«Скандал з Винником і таємна причина виходу з «Quest Pistols»: Що приховує співак і член журі «Топ-моделей» Костянтин Боровський

16/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Скандал з Винником і таємна причина виходу з «Quest Pistols»: Що приховує співак і член журі «Топ-моделей» Костянтин Боровський

Що відомо про епатажного співка, екс-вокаліста «Quest Pistols» та ведучого "Топ моделей",  дізналась редакція Корупція.Стар

Народився Костянтин Боровський в 1981 році в місті Чернігів. З дитинства хлопець присвячує своє життя творчості, захоплюючись і малюванням і музикою і хореографією. Батьки віддають хлопця на бальні танці, вирішуючи допомогти йому розвинути свій талант. Костя вигравав кілька великих змагань.

Популярне: "Навіть лікувалась у психотерапевта": Чому Олена Вінницька довгий час жила окремо від чоловіка

Після школи він вступає до Київського політехнічного інституту, де закінчує факультет лінгвістики. Паралельно з навчанням Боровський продовжує займатися хореографією і навіть відкриває власну студію.

Саме в Києві він знайомиться зі своїми колегами Микитою Горюком і Антоном Савлепова, разом з якими в 2004 році створює танцювальний колектив «Quest Pistols». Тоді вони починають виступати перед глядачами зі своїм різними хореографічними постановками. Стиль своєї творчості вони називають «agressive-intelligent-pop» Колективом зацікавився продюсер Юрій Бардаш, який і запропонував учасникам групи взяти участь у музичному проекті «Шанс».

У 2007 році Костянтин разом зі своїми колегами все-таки вирішує взяти участь і виконують свою першу пісню «Я втомився». Саме цей виступ приносить хлопцям величезну популярність, і вже за все через місяць «Quest Pistols» виявляються на перших рядках рейтингів. Костя стає справжнім улюбленцем дівчат.

Правда, в групі він пробув лише до 2011 року. Боровський вирішив піти з проекту через свою дружини, яка була вагітна. Тоді це стало справжнім скандалом, адже група була на піку своєї популярності. Але довго Костя протриматися без виступів не зміг, він так сильно нудьгував по сцені, що в 2013 році він вирішує разом з ще одним учасником «Quest Pistols» Мацейчуком створити ще один бойз-бенд KBDM. Але такої популярності, як «Пістолетам» групі домогтися не вдалося.

Костя не тільки виконує пісні, а й стає режисером кліпів і творцем дизайнерських костюмів для виконавців. Він навіть відкриває свій власний бренд одягу під назвою BRVSKI. На початку 2016 року Костя разом з іншими учасниками «Quest Pistols» вирішує, що бойз-бенд не вдався і вони створюють новий музичний колектив під назвою «Агонь».

Назва народилося спонтанно. Був такий момент, коли ми зібралися і хтось кинув фразу «Нова назва має бути — вгонь!». І тут все стрепенулися і закричали: «Вогонь! Вогонь! ».

Гурт знову завойовує популярність українського глядача завдяки цікавій подачі і харизмі її учасників. Костю навіть порівнювали за популярністю з Винником. До речі через це між виконавцями розгорівся скандал. Сам Олег заявляв, що Боровський дуже посередній виконавець, на що Костя заявив, що ніколи і не прагнув стати схожим на Олега.

Я не Олег Винник, я не здатний на запліднення всієї популяції жінок в Україні. Наскільки я знаю, Олег Винник — це той, хто збирає всіх дівчат в одному місці і готовий це робити кожен день.

Став відомий Костя і на українському телебаченні, завдяки проекту «Топ-модель по-українськи». Його запросили членом журі замість Річарда Горна і хлопець зі своєю роллю впорався на всі 100%. Завдяки своєму креативу, він зміг придумати безліч цікавих завдань, які допомогли розкритися майбутнім моделям.

Своє особисте життя Боровський ретельно приховує. Єдине, що відомо, у Кості є кохана дружина Ольга. Дівчина за професією журналіст, але зараз вона разом з чоловіком працює над розвитком його бренду одягу. У 2012 році народилася дочка, яку пара назвала Авдотья. Костя розповідав, що дівчинка росте дуже талановитою, вона захоплюється музикою, балетом, малюванням і літературою. Зараз вона ще вчиться в школі.

Сам же Боровський зараз знімається в новому п'ятому сезоні шоу «Топ-модель по-українськи» і розповідає, що це буде абсолютно новий і захоплюючий проект.