Зіркові скандали
Подобається

Доводилося ховатися, щоб не побили …: Як Фреймут жорстоко познущалася над «панянками»

16/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
Доводилося ховатися, щоб не побили …: Як Фреймут жорстоко познущалася над «панянками»

Вже сьогодні українці дізнаються імена фіналісток популярного шоу "Від пацанки до панянки", передає Корупція.Стар

Режисери зізналися про те, як дівчата провели cвій тринадцятий тиждень. Виявилося, що Фреймут прийшла ідея відправити учасниць в одну з країн третього світу, вибір припав на Індію. Дівчата стали волонтерами і роздавали їжу, а також надавали медичну допомогу місцевим жителям.

Популярне: "Навіть лікувалась у психотерапевта": Чому Олена Вінницька довгий час жила окремо від чоловіка

Було дуже важко. Не настільки фізично, скільки морально, — зізнається Діна. — Ми майже не спали, іноді не вистачало часу навіть поїсти.

У поїздку вирушили четверо залишившихся учасниць Яна, Марина, Маша і Діна. Допомогти дівчатам вирішив заступник Фреймут Андрій Бурлуцький. Чоловік зізнається, що під час цієї поїздки неодноразово боявся за своє життя і життя учасниць.

Своєю дикунською поведінкою місцеві зривали нам уроки і зйомки, — говорить заступник директора Школи панянок. — Довелося просто ховати учениць в машині, щоб їм не заподіяли шкоди. Місцеві крали сонцезахисні окуляри з обличч членів команди, виривали у наших операторів камери. Особисто я цього ніколи не забуду, впевнений, як і дівчата. Для всіх нас стало шоком те, що люди в Індії живуть, їдять і сплять буквально на звалищі. Деякі з них просто гнив живцем. У деяких були невідомі страшні хвороби.

Багато шанувальників заявили про те, що Фреймут просто вирішила помститися дівчаткам за те, що в одному з випусків ті набросілсіь на неї на знімальному майданчику і протягли кілька метрів за волосся.