Новини про зірок
Подобається

«Чоловік також творча особистість, актор і режисер»: Закулісні і особисті секрети акторки Ольги Гришиної

16/05/2018     Автор: Катерина Гук
«Чоловік також творча особистість, актор і режисер»: Закулісні і особисті секрети акторки Ольги Гришиної

Сучасний український кінематограф набирає обертів з кожним роком. Нові ідеї, нові фільми дають можливість просуватися акторам, про яких ви ніколи не чули раніше. Бувальщина — не завжди цікава. Дуже часто вона починає смердіти старим мотлохом. Тому легендарні актори, коли вони стають занадто вже легендарними, заслужено йдуть на відпочинок, повільно, але впевнено рухаються до забуття, в той час, коли їхні молоді колеги деруться на Олімп на самому початку свого нелегкого шляху, який ми звикли звати кар'єрою, передає Корупція.Стар

Початківців акторів багато, але зірками стануть одиниці. Ті, які зможуть переконати перебірливого глядача в тому, що по той бік екрану життя таке ж реальне, як і те, в якому ми звикли обертатися, немов білка в колесі. Воно прекрасне, часом жорстоке і має ефект дзеркала. Екранне життя показує таємні і часом найбільш нерозважливі бажання наших сердець. Життя — це велетенський годинник, а людство, вхопившись за величезні стрілки механізму, вже багато століть намагається не звалитися в прірву з усіма своїми бідами, очікуваннями і мріями, заради яких є сенс битися головою об лід і продовжувати оберти. Треба визнати, у нього досить непогано виходить.

Сьогодні ми розповімо Вам про актрису, яка змогла стати зіркою, незважаючи на те, що навіть найрідніші люди не вірили, що у неї що-небудь вийде. Не маючи ніяких зв'язків в кіношних і театральних колах, Ольга Грішина стала однією з найцікавіших і затребуваних актрис сучасного українського кіно. Її знають українці і росіяни, а все завдяки тому, що з раннього дитинства вона була дуже цілеспрямованою і працювала в поті чола заради майбутнього успіху.

Ольга Гришина знялася в багатьох серіалах, але її вважають зіркою нового популярного жанру "медичної драми". Справжню популярність акторці принесла роль хірурга Маргарити Главатських в серіалі "Центральна лікарня". Коріння такої любові до медиків треба шукати ще в дитинстві Грішиной. Її мати працювала фельдшером і маленька Оля часто спостерігала за її роботою, а з 14 років навіть влаштувалася санітаркою в лікарню, де працювала її мама. Для того, щоб зіграти лікаря-хірурга, Ольга згадала все, чого її навчили в лікарні і навіть здобула нові корисні навички: актриса навчилася робити непрямий масаж серця. Хоча захоплення у Грішиної було зовсім інше. Вона займалася танцями з п'яти років і навіть досягла успіху, але потім вирішила, що досягти досконалості в танцювальному мистецтві вона не зможе.

У школі Оля іноді грала в театральних постановках, але цього було мало, щоб знати напевно, що саме цим вона хотіла б займатися в майбутньому. Грішина не наважилася вступати до вузу театрального спрямування, тому відправилася в політех. Серйозна професія для серйозної панянки. Але інженера з неї не виходило. Через два роки Ольга Гришина таки зважилася спробувати вступити в КНУТКіТ ім. І. К. Карпенка-Карого. І у неї вийшло. Почалося інше життя, молода актриса стала займатися тим, що їй дійсно подобалося. А коли людина повністю віддається улюбленій справі, життя йому в усьому благоволить. Це закон Всесвіту.

Популярне: "Навіть лікувалась у психотерапевта": Чому Олена Вінницька довгий час жила окремо від чоловіка

Що відомо про особисте життя цієї красивої актриси? А відомо не так вже й багато. Ольга Гришина заміжня і в неї є дочка, яка народилася в 2011 році. Але ім'я чоловіка Гришина тримає в таємниці. Актриса каже, що чоловік теж творча особистість, він актор і режисер. Можна лише здогадуватися з приводу того, хто з кінематографічної тусовки є чоловіком Ольги. Але не так давно у Вікіпедії з'явилася інформація, що другою половинкою Грішиної є Кирило Кашлик.


В одному з інтерв'ю Гришина розповіла про виховання доньки і одна маленька деталь шокувала всіх журналістів: дитина жодного разу не бачила на екрані ні її, ні свого батька. Як це можливо, коли батьки відомі на всю країну? Справа в тому, що ні Ольга, ні її чоловік не дозволяють спадкоємиці дивитися телевізор. Одна з найбільш затребуваних актрис Україна людина дуже скромна. Скромна до такої міри, що не веде соцмережі, їздить громадським транспортом, а коли її впізнають на вулиці, може навіть збентежитися і почервоніти.


У Ольги Грішиної є мрія, як і у будь-якої людини. Але її мрія пов'язана з професією. Ольга чесно зізнається, що дуже хотіла б зіграти таку роль, заради якої їй би довелося сильно схуднути або набрати вагу, навчитися їздити верхи на коні або водити автомобіль. Гришина має ще одне чисто жіноче хобі. Актриса обожнює в'язати. Часто під час перерви на знімальному майданчику її можна застати зі спицями або гачком. Колег це абсолютно не дивує.

Різнобічна людина, духовно багата особистість, яка живе в повній гармонії з собою. Про Ольгу Грішину можна сказати ще багато хорошого. А Вам подобається ця актриса? Згадайте, в яких ще фільмах ви бачили її? Чекаємо ваших відповідей в коментарях, адже Ваша думка важлива не тільки для нашої редакції, а й для всієї країни.