Червона доріжка такого ще не бачила: 5 найекстравагантніших суконь Каннського фестивалю

16/05/2018     Автор: Катерина Гук
Червона доріжка такого ще не бачила: 5 найекстравагантніших суконь Каннського фестивалю

Каннський кінофестиваль щороку радує великою кількістю зірок, де кожен хоче виділитися та  показати свій найкращий образ. Та далеко не кожному вдається здивувати, адже червона доріжка бачила вже майже все, передає Корупція.Стар

Представляємо вам 5 найекстравагантніших суконь, які цього року все ж таки змогли виділитися та залишитися в підсвідомості кожного:

1. Пурпурна сукня Айшварії Рай

«Плаття – русалка» – так назвали цьогорічну сукню Айшварії Рай. Пошиття такої незвичної сукні зайняло приблизно 3000 годин, тобто 125 днів роботи. Сукня повністю покрита кристалами Swarovski та французькими блискітками, модель поєднує у собі фіолетовий, темно-синій і дотик червоного кольору. Ідея випливає з майже поетичних образів «метелика».


 
2. Оголена сукня Кендалл  Дженнер

Одна з найгарячіших моделей у світі приголомшила всіх своєю «голою» сукнею.

Під час 71-го Каннського кінофестивалю, прогулюючись по червоній килимовій доріжці, Дженнер була одягнена у повністю прозору сукню під якою не мала нічого, крім тілесних трусиків. Це, безумовно, не перший раз, коли модель вирішила проявити себе.  

3. Крістен Стюард вийшла на червону доріжку без взуття.

Актриса прийшла на фестиваль у срібній сукні Шанель, яку вона завершила парою високих чорних каблуків Christian Louboutin. Але як тільки почався дощ, Крістен відразу зняла незручні підбори, спочатку глядачі подумали, що вона боїться впасти, але насправді це був своєрідний протест акторки проти незручних підборів, які зобов’язані вдягати жінки на урочистостях. 

Kristen Stewart
2018 BlacKkKlansman Red Carpet, Cannes, France — 14 May 2018


Популярне: "Прямо на сцені": З фавориткою "Євробачення 2018" стався неприємний конфуз

4. «Топ-Cupcake» від Регіни Тодоренко 

Цього року відома українська співачка та телеведуча вчергове вийшла на червону доріжку Канського кінофестивалю. Регіна здивувала всіх своїм нарядом – сукнею-тістечком.
"Топ-Cupcake", "сукня-торт", "вона товста, ні, вагітна", "що за тюль". Дякую за підтримку, особливо тим, хто зрозумів мою задумку і посміявся разом зі мною. Добре, що у вас є почуття гумору», — так відреагували шанувальники на образ Регіни Тодоренко.

5. Відверте плаття Шантель Джефріс

Шантель не залишила байдужим нікого на Канському фестивалі. Брюнетка вдягнула надзвичайно відверту срібну сукню та показала всім свою чудову фігуру. Лише тонкі ремінці прикривали її скромність.