Новини про зірок
Подобається

«Завжди було чимось загадковим…»: Притула висловив своє обурення оцінкам журі на «Євробаченні-2018»

15/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Завжди було чимось загадковим…»: Притула висловив своє обурення оцінкам журі на «Євробаченні-2018»

Сергій Притула поділився своїм досвідом коментування найвідомішого пісенного шоу «Євробачення 2018». Цього року «Євробачення» транслювали два українські телеканали – «Перший» та «СТБ», передає Корупція.Стар

Можливість коментування була в улюбленця публіки Сергія Притули. Навіть для самого ведучого це був своєрідний челендж. Як зазначив Притула, Євробачення стало для нього новою сторінкою в житті, але саме це надає сміливості йти вперед, заради цих викликів.

Популярное: “Ти ж корова”: Привітання прем'єр-міністра Ізраїлю переможниці "Євробачення 2018" спричинило справжній скандал

У своєму записі в Facebook шоумен Сергій Притула не приписув всі заслуги собі, адже це було б нечесно . Тому подякував команді СТБ, а також не забув відмітити своїх колег, які допомагають йому тішити глядачів на ще одному українському «Новому каналі».

На думку ведучого, український представник MELOVIN однозначно входить у десятку кращих виконавців, саме тому Євробачення завжди було для нього загадковим шоу. Притула також подякував своїм шанувальникам, та й всім, хто підтримував його протягом цього нового для ведучого досвіду. Також шоумен, пояснив ситуацію з пропаданням сигналу.

У своєму коментарі в мережі, ведучий сказав, що проблема з трансляцією не є провиною телеканалу, адже блокувала сигнал Європейська мовна спілка.

Сергій притула нагадав, що вже скоро він і надалі тішитиме своїх глядачів у рідних для кожного містах разом із «Вар’яти шоу».