Зіркові скандали
Подобається

«Я знаю, хто винен …»: Анна Сєдокова накинулася на «Холостяка». Чим не догодив співачці проект і головний герой

15/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Я знаю, хто винен …»: Анна Сєдокова накинулася на «Холостяка». Чим не догодив співачці проект і головний герой

Популярна українська виконавиця Анна Седокова накинулася з критикою на популярний телепроект, передає Корупція.Стар

За словами Седокової чоловіки останнім часом стали дуже нерішучими і перестали домагатися дівчат. Артистка додає — винні телевізійні шоу, які показують, що жінки повинні прислужувати чоловікам. Одним з таких проектів Анна назвала "Холостяка", правда російську його версію. Співачка стверджує, що головний герой зовсім не підходить на роль чоловіка, за якого повинні боротися дівчата.

Популярне: "Зраджував і навіть піднімав на неї руку": Чому насправді Вікторія Мартинюк розлучилась з Пономарьовим і як живе зараз

"Особисто я знаходжу цьому дві причини. Перша — часи змінилися. Мабуть, так багато стало нас жінок навколо і конкуренція настільки велика. А друга причина — їм набридло. Мабуть, десь на ведьміній горі все круті хлопці світу зібралися нас провчити і вирішили більше не здійснювати вчинки! і я знаю, хто ймовірно винен: Єгор Крід і його «Холостяк»! Коли в головному шоу країни показують десятки жінок, які відчайдушно борються за серце класного хлопця і при цьому живуть в одному будинку під прицілами телекамер, феміністка в мені кричить «зупиніться»! "

Анна додала, що Крід в цьому сезоні не робить нічого, щоб показати, що він чоловік, перекидаючи всю відповідальність на жіночі плечі. Співачка заявила, що сама ніколи б не брала участі в цьому шоу.

"Я відмовляюся боротися за чоловіка, бо я — жінка. Я не мисливець. Я хочу любити і розчинятися, я хочу дивитися на свого чоловіка від низу до верху. Я буду піклуватися про наших дітей, буду завжди поруч і буду здійснювати свої, але жіночі вчинки ! і я, як і всі ми дівчинки, дуже-дуже сумуємо за вашим чоловічим "

Нагадаємо, що і український сезон не обійшовся без скандалів. Головний герой Рожден Анусі в кожній передачі скаржився на поведінку дівчат, заявляючи, що даремно прийшов на цей проект.

 

Спасибо. Я все поняла. Поняла, что мы на одной волне и что тебе, как и мне так хочется заботы, тепла и поступков ! Моя колонка для @snc_russia заканчивается так ▶️ Я немного знакома с Егором, он отличный парень и за пределами шоу, именно Он ради девушек совершает поступки! Уважаю его и желаю найти на шоу Холостяк свою настоящую, большую любовь! Надеюсь, он простит меня за упоминание имени ❤️ Но я отказываюсь бороться за мужчину, потому что я – женщина. Я не охотница. Я хочу любить и растворяться, я хочу смотреть на своего мужчину снизу вверх. Я буду заботиться о наших детях, буду всегда рядом и буду совершать свои , но женские поступки! И я, как и все мы девочки, очень-очень скучаем по вашим мужским ! Скучаю по цветам от незнакомцев и тем самым плюшевым медведям и романтичным запискам, по первым шагам и сумасшедшим признаниям. Не молчите! С нашей стороны, мы понимаем, что натворили и обещаем исправиться. Говорить «спасибо» чаще, обнимать сильнее ! Простите нас и возвращайтесь, пожалуйста, наши смелые, сильные и решительные мужчины!

Публикация от ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)