Новини про зірок
Подобається

«Таке враження, що встала вранці і пішла»: Віра Брежнєва осоромилась на червоній доріжці Каннського фестивалю

15/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Таке враження, що встала вранці і пішла»: Віра Брежнєва осоромилась на червоній доріжці Каннського фестивалю

Дружина Костянтина Меладзе вийшла на червону доріжку Каннського фестивалю в дорогому платті, але з дуже простою зачіскою, передає Корупція.Стар

На фестивалі в Каннах відома співачка Віра Брежнєва здивувала глядачів своєю сексуальною сукнею і стрункою фігурою. Доповнила свій образ співачка каблуками Yves Saint Laurent і сережками Messika Jewelry.

Популярное: “Ти ж корова”: Привітання прем'єр-міністра Ізраїлю переможниці "Євробачення 2018" спричинило справжній скандал

Макіяж співачки був дуже яскравий з акцентом на губи — червоною помадою. Несподівано на зірку звалилося багато критичних коментарів, з приводу її зачіски: «Віра що з зачіскою?», «Зачіска зіпсувала весь чудовий образ, ти сама її робила?», «Таке враження, що встала вранці і пішла на фестиваль», — кажуть деякі незадоволені шанувальники.

На думку людей, зачіска не підходить під таке дороге плаття зірки. Не всім глядачам подобається образ Віри Брежнєвої. Адже деякі з них пишуть, нібито зірка зплагіатіла образ Кім Кардашян, яка раніше з'являлася в дуже схожому образі: чорна сукня і пучок на голові.

Зірка не звертала уваги на образливі коментарі шанувальників, а просто насолоджувалася ввечері, який вдалося провести в Каннах. Нагадаємо, що недавно чоловікові Віри Брежнєвої виповнилося 55 років. Дружина мило привітала Костянтина Меладзе з Днем народження в мережі Instagram.