Новини про зірок
Подобається

“Прямо з-під ножа”: Слава Камінська поділилася фото після пластичної операції. Її важко впізнати

15/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
“Прямо з-під ножа”: Слава Камінська поділилася фото після пластичної операції. Її важко впізнати

Солістка гурту «НеАнгели» поділилася у мережі фотографією після пластичної операції, передає Корупція.Стар

Відома співачка Камінська не лякається критики своїх шанувальників. Адже відразу після пластичної операції поширила своє фото у мережі «Instagram». «Звичайно ж, одразу після пластичної операції, так би мовити, із-під ножа та вилки» — додає свій жартівливий коментар співачка.

Популярное: “Ти ж корова”: Привітання прем'єр-міністра Ізраїлю переможниці "Євробачення 2018" спричинило справжній скандал

Підписники відразу відреагували на такий крок Слави різноманітними коментарями, у тому ж числі – негативними. Особливо критично шанувальники обговорюють губи співачки: «Рибка», «Із губами явно щось не те», «+10 років», «Що знову?».

«Принцеса Фіона» – так називають Славу після чергової операції. Але в якому сенсі ця думка шанувальників невідома. Є багато коментарів, де підписники милуються зовнішністю Слави Камінської та не бачать мінусів у таких частих експериментах, адже розуміють, що публічна особа має виглядати на всі сто. Співачка не боїться розказувати правду про свої пластичні операції, у той час, коли інші зірки це намагаються вміло приховати. Цим зірка і до вподоби своїм шанувальникам, які звичайно ж цінують цю відкритість.

"Я ніколи не приховувала того, що вдавалася до послуг пластичного хірурга, і мало того, одна з небагатьох, хто відверто про це говорив в інтерв'ю. І було це задовго до появи в моєму житті коханої людини з цією чудовою професією", – говорить Слава Камінська в одному з своїх інтерв’ю.

Нагадаємо, що чоловік співачки з гурту «НеАнгели» є пластичним хірургом. Хоча вона попередньо зазначала, що робила операції і до знайомства з ним.