Новини про зірок
Подобається

Оксана Марченко зворушила Мережу, показавши найріднішу людину. Погляньте на цю красу!

15/05/2018     Автор: Яна Романська
Оксана Марченко зворушила Мережу, показавши найріднішу людину. Погляньте на цю красу!

Оксана Марченко поділилась із своїми підписниками, фотографією зі своєю матір’ю, передає Корупція.Стар

У неділю кожна дитина мала змогу привітати найріднішу – свою матусю. Зірки в свою чергу, також не забувають про тих, завдяки кому вони народилися на цей світ та досягнули омріяних висот.

Оксана Марченко також вирішила поділитися зі своїми шанувальниками найціннішим – знімком із матір’ю.

«Давайте берегти здоров’я матері, мамину любов, тепло її серця, душі щодня (а не тільки в цей святковий день). Подякуємо мамі у своїх словах і вчинках за найкращий подарунок у світі — життя!», — додала свій коментар до фото відома телеведуча.

Підписники помітили надзвичайну схожість Оксани Марченко з мамою: «Красива у вас мама», «Тепер зрозуміло в кого ви така красуня». Також шанувальники вітали у коментарях з Днем матері Оксану та її матусю.

Це перше фото, із матусею, яке опублікувала відома українська телеведуча Оксана Марченко. Сама Оксана має двох дітей – сина Богдана Марченко та донечку Дарину Медведчук, яка є похресницею Володимира Путіна та Світлани Медведєвої.

Популярное: “Ти ж корова”: Привітання прем'єр-міністра Ізраїлю переможниці "Євробачення 2018" спричинило справжній скандал

Таокж, Марченко написала пост у своєму блозі, де щиро підтримала українського представника Євробачення Меловіна. Адже вона мала змогу спостерігати за його першими сходинками на «X-Факторі». А тепер бажає успіху в такому зрілому пісенному конкурсі.

 

Мої любі! Сьогодні одне з найбільш зворушливих свят — День матері! Саме з мамою в кожного з нас пов’язані емоції добра, любові, радості, ліричні спогади про дитинство — перші кроки, перше слово, першу казку, першу посмішку! Саме мама завжди думає про наше сьогодні і про наше завтра, оберігаючи від тривог і негараздів своєю порадою чи навіть просто поглядом: «Заглядає в шибку казка сивими очима, Материнська добра ласка в неї за плечима….» (Василь Симоненко, «Лебеді материнства»). Бережімо мамине здоров’я, мамину любов, тепло маминого серця, маминої душі, щодня (а не тільки в цей святковий день) дякуючи мамі у словах і вчинках за найкращий подарунок у світі — життя! Привітайте маму! Обійміть, подзвоніть, поговоріть, подумайте….! #oksanamarchenko #marchenko #tv #showtime #timetobuild #me #awesome #instagood #good #great #bestoftheday #mothersday #photooftheday #instaday #happy #love #life #pretty #оксанамарченко #марченко #счастье #тв #времястроить #добро #делитесьдобром #деньметери

Публикация от Oksana Marchenko (@oksana.marchenko.official)