Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 16 травня

15/05/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 16 травня

ВОДОЛІЙ
Сьогодні вас чекає емоційний підйом. Поступово зросте сексуальна енергія, особиста чарівність. На жаль, у другій половині дня можливі неприємності в спілкуванні зі старшими родичами. Уникайте непримиренного протистояння, шукайте компроміс — і все стане на свої місця.

РИБИ 
День може бути багатий на несподівані сюрпризи, приємні і не дуже. Уникайте всіляких сутичок, не вступайте в дискусії і сварки. Успіх буде сприяти тим Рибам, які зможуть поєднати в собі впевненість з хорошою інтуїцією і глибоким розумінням людської сутності. Другу половину дня присвятіть активного відпочинку з дітьми. 

ОВЕН 
Напружений день. Зірки попереджають, що сьогодні будь-яка справа в сфері професійної діяльності зажадає від вас максимуму зусиль. В особистих стосунках відкиньте будь-які сумніви і дозвольте почуттю впевненості повністю оволодіти вами. Венера протегує сміливості.

ТЕЛЕЦЬ 
День сприятливий для початку нової справи, подорожей, кар'єри. Рішуче приступайте до здійснення своїх планів — зірки обіцяють успіх у всіх починаннях. Будьте стриманіші у витратах — ви ризикуєте втратити гроші. Подумайте, як проведете вихідні дні, так як вони можуть виявитися для вас дуже важливими. 

БЛИЗНЮКИ 
Магічний день. Успіх сьогодні буде супроводжувати тим, хто самостійно осмислив і тільки потім реалізував план дій. Можливо, з'явиться бажання з ким-небудь поділитися враженнями і обговорити з ним свої проблеми. Зірки попереджають, що це може принести розчарування. Несприятливий день для звернення до начальства або в громадські установи, для зміни роботи або прийняття важливих рішень. Вірогідні конфлікти з незнайомими людьми, пожежа або зіткнення з недругом. Увечері можливий візит гостей або родичів. 

РАК 
Можливий візит гостей, родичів. Тримайте двері будинку відчиненими. Приїзд не буде для вас занадто обтяжливим, так як їх поява приємна для вас. Щоб уникнути конфліктних ситуацій зі старшими проявіть максимум терпіння і такту. 

ЛЕВ 
Напружений день. Можливо погіршення фінансового становища: програш в азартних іграх, несподівані витрати, пов'язані з дітьми, або втрата цінної речі. Зірки застерігають жінок-Львів від ілюзій стосовно супутника: романтичне побачення може принести муки ураженої гордості. Чоловіків-Львів чекає неприємна зустріч або звістка, яка призведе до негативних змін в особистому житті. Зірки попереджають, що сьогодні будь-яка справуа в сфері професійної діяльності зажадає від вас максимуму зусиль. 

ДІВА 
Напружений день. Але зірки не радять дуже старатися, так як те, що здається складним, насправді виявляється легким. Відкиньте будь-які сумніви і дозвольте почуттю впевненості повністю оволодіти вами. Упевнено йдіть до своєї мети. У другій половині дня постарайтеся уникнути непотрібних суперечок і конфліктів. 

ТЕРЕЗИ 
Напружений день, який пройде під знаком перевірки життєвих принципів і світогляду. Можливо, вам і сьогодні доведеться відстоювати свої погляди, захищати власні інтереси. Намагайтеся не потрапляти під  поганий вплив. У другій половині дня можливе погіршення настрою і самопочуття. 

СКОРПІОН 
Події цього дня можуть мати несприятливий вплив на нервову систему і психіку, викликаючи підвищену збудливість і дратівливість, що може привести до невмотивованих сварок. Очевидно, це результат дуже насиченого тижня, повним різноманітних вражень і переживань. 

СТРІЛЕЦЬ 
Напружений день, який пройде під знаком перевірки життєвих принципів і світогляду. Неприємні звістки або хибні уявлення про партнерів можуть привести до помилок і непорозумінь в роботі. Вірогідні фінансові втрати. Не виключено невелике розчарування в особистому житті.