Новини про зірок
Подобається

«Дуже схожа на тата»: Ахтем Сеїтаблаєв показав свою донечку-красуню

15/05/2018     Автор: Яна Романська
«Дуже схожа на тата»: Ахтем Сеїтаблаєв показав свою донечку-красуню

Шанувальники мають змогу подивитися як виросла донька Ахтема Сеїтаблаєва на його сторінці в Instagram, передає Корупція.Стар

Режисер відомих українських «Кіборгів» із радістю виклав у мережу фото з донечкою.

Під фото Ахтем написав: «День відпочинку з донькою…Всім доброго дня…». Це фото викликало неабияку цікавість у підписників, адже отримало більше ніж одинадцять тисяч вподобань.

«Ахмет, у вас неймовірно гарна донечка, схожа на вас», «Гарні і щасливі», «Дуже схожа на тата, такі добрі очі, як кажуть вони дзеркало душі»,- пишуть шанувальники.

Окрім доньки, Ахтем виховує також ще двох синів – Селім та Назли, фото яких, з’являються в мережі вкрай рідко. Фото разом із донькою з’являлися у мережі лише кілька разів, що дає змогу шанувальникам спостерігати наскільки дорослою стає донька відомого режисера. Ахтем мало розповідає про своє особисте життя.

Також більшість коментарів під фото — це вдячність актору та режисеру за неймовірний український фільм «Кіборги». Ця стрічка, на думку Ахтема- це історія країни, в якій ми всі мріємо жити.

Популярное: “Ти ж корова”: Привітання прем'єр-міністра Ізраїлю переможниці "Євробачення 2018" спричинило справжній скандал

Нагадаємо, що у 2019 році вийде чергова українська кінострічка Ахтема Сеітаблаєва «Захар Беркут», за однойменною історичною повістю Івана Франка. Слоганом до майбутнього фільму є «У свободі моя сутність».