Новини про зірок
Подобається

«…а потім зробила ще п’ять тестів»: Шоптенко відверто розповіла про вагітність

15/05/2018     Автор: Яна Романська
«…а потім зробила ще п’ять тестів»: Шоптенко відверто розповіла про вагітність

Українська танцівниця, яка готується стати мамою, Олена Шоптенко прикрасила обложку відомого глянцевого видання, передає Корупція.Стар

Вагітна Шоптенко прикрашає обгортку свіжого номера журналу "Viva!", а всередині — її розлоге інтерв'ю про сімейне життя та вагітність.

Олена розповіла як дізналась про те, що скоро стане мамою:

«Я побачила результат тесту, а потім зробила ще п'ять тестів. Причому всі вони показували різний результат — то так, то немає. Що відчула? Я дуже зраділа. У мене є сім'я, коханий чоловік, і це дуже бажане і логічний розвиток подій. Звичайно ж, я поділилася з чоловіком, звичайно ж, він теж був щасливий з цього приводу. Поява нової людини на світ — це величезна радість. Це частинка тебе і найголовніше, що може бути в житті»

Популярное: “Ти ж корова”: Привітання прем'єр-міністра Ізраїлю переможниці "Євробачення 2018" спричинило справжній скандал

Це сталось дуже неочікувано, вона саме брала участь у проекті "Танці з зірками":

«Про моє становищі знав тільки мій партнер Ахтем, ніхто з глядачів навіть не здогадувався. Потім я продовжувала репетирувати, виступати зі своїм танцювальним проектом, робила постановки. На нинішньому терміні вже, звичайно, менше рухаюся, менше часу проводжу в залі. Але танцювати мені дуже комфортно. Часом навіть простіше, ніж довго ходити. Часу з'явилося більше, тому цікавлюся і іншими сферами, скажімо так, суміжними з моєї. Захопилася режисурою, трохи знімаю. Вивчаю щось нове, намагаюся не витрачати час даремно. Я взагалі за те, щоб все проходило з користю».