Новини про зірок
Подобається

«Зраджував і навіть піднімав на неї руку»: Чому насправді Вікторія Мартинюк розлучилась з Пономарьовим і як живе зараз

14/05/2018     Автор: Яна Романська
«Зраджував і навіть піднімав на неї руку»: Чому насправді Вікторія Мартинюк розлучилась з Пономарьовим і як живе зараз

Олександр Понамарьов вже декілька років завидний холостяк, якому те і діло приписують романи з молодими співачками, що прагнуть прославитись. Після скандального розлучення зі своєю другою дружиною Вікторією Мартинюк чоловік не наважується розпочинати серйозні стосунки, чого не скажеш про Кусю. До речі, саме про маму сина Пономарьова ми, редакція Корупція.Стар, розповімо сьогодні.

Їх вважали ідеальною парою українського шоу-бізу: він – елегантний чоловік, вона – юна довгонога красуня. Глянцеві видання одне за одним публікували інтерв’ю щасливої пари, де ті щиро розповідали про свою любов та стосунки. 

Але це була лише красива картинка:

«Олександр –  дуже красивий чоловiк iз давно виробленим iмiджем iдеального чоловiка, але не завжди iмiдж збiгається з реальнiстю. Коли я читала нашi спiльнi iнтерв'ю, то заздрила сама собi. Насправдi усi цi глянцевi журнали  –  лише для окозамилювання…»

Правда виявилась зовсім не такою райдужною: Олександр весь час зраджував Вікторії, про його любовні походеньки молодій дружині прямо в очі розповідали численні коханки. 

«Тепер я напевно знаю, що вiн зраджував мене i перед шлюбом, i пiсля. Так, у нього були iншi… Уявіть, як менi було, коли до мене пiдходили жiнки i казали, що вiн мене зраджує. Це був такий ляпас», — розповіла Віка.

Були ляпаси і в прямому сенсі. Мартинюк жодного разу прямо про це не сказала, але натякала, що Олександр й справді піднімав на неї руку. 

Розірвати шлюб її стримував лише маленький син Сашко. Та, з рештою, за 6 років шлюбу Вікторії набридло терпіти витівки чоловіка і вона подала на розлучення.

Популярне: В обіймах Меладзе: Марченко опублікувала нові фото не зі своїм чоловіком

Через деякий час Вікторія оговталась і знову вийшла заміж, а у 2014 вдруге стала мамою, народивши коханому чоловіку донечку. До речі, свою другу дитину Куся досить довго приховувала від сторонніх очей. Вперше вона показала маленьку красуню у 2016 році.

Зараз вона щаслива дружина і мати, насолоджується життям.