Новини про зірок
Подобається

Знову у ролі мами: Ольга Сумська показала фото з сином

14/05/2018     Автор: Катерина Гук
Знову у ролі мами: Ольга Сумська показала фото з сином

Ні, мова не про сімейне життя акторки.

Більше ніж місяць тому стартували зйомки нового українського серіалу «У минулого в боргу», а у соцмережах уже ширяться світлини учасників знімальної групи. На сторінці в Іnstagram з’явилося нове фото, передає Корупція.Стар

Незвичний образ Ольги Сумської та харизматичний Кирило Дицевич. На вигляд – ідеальна пара. Усі заінтриговані. Проте фото, яке набрало 16 358 відміток «подобається» в Іnstagram, Ольга Сумська прокоментувала так: «Знову у ролі мами. На цей раз — такого красеня». Ті, хто активно стежить за творчим доробком актора Кирила Дицевича, з нетерпінням очікують на вихід нового українського серіалу «У минулого в боргу». 

А допоки компанія Filmstream займається зйомками стрічки, а шанувальники бажають «удачних веселих зйомок», схвальні відгуки стосовно зміни іміджу романтичної блондинки Ольги Сумської у шатенку перегукуються із не дуже позитивними коментарями стосовно її «примітивної ролі», враховуючи талант та зовнішність акторки. А ще, мабуть, важко бути мамою, коли всі «приписують» тобі роль дівчини або дружини. Відомо, що саме роль Роксолани, за словами самої ж Ольги, стала свого часу знаковою для неї, а зараз за плечима не одна нагорода, народне визнання, ролі у кіно та театрі. Щодо серіалу «У минулого в боргу», то актрисі не вперше доводиться грати роль матері, але чому знову на цей раз – Ольга ще не прокоментувала.  

Популярне: "Навіть лікувалась у психотерапевта": Чому Олена Вінницька довгий час жила окремо від чоловіка

Однак сподіваємося, що найближчим часом зможемо дізнатися більше цікавих новин із-за лаштунків на знімальному майданчику.