Новини про зірок
Подобається

«Підкорила серце британського принца, а заміж пішла за…»: Як склалася доля переможниці «Холостяка» Олени Ряснової

14/05/2018     Автор: Катерина Гук
«Підкорила серце британського принца, а заміж пішла за…»: Як склалася доля переможниці «Холостяка» Олени Ряснової

Шоу "Холостяк" завжди викликає у глядачів масу емоцій і переживань. Романтичні баталії, що розвиваються на реаліті не одноразово доводили учасниць і до сліз, і до бійок за серце завидного нареченого. Зараз триває восьмий сезон шоу "Холостяк" і скоро стане відомо, хто залишиться з Рожденом Анусі й кому, можливо, чоловік запропонує бути його дружиною.

Сьогодні нам би хотілося розповісти про ще одну переможницю "Холостяк" Олену Ряснову і як склалося життя юної красуні після проекту. Нагадаємо, що проста дівчина зі Запоріжжя зуміла підкорити серце британського принца Фресіса Романова. Та, на жаль, їхні стосунки потерпіли фіаско й через постійні ревнощі чоловік покинув Олену, передає Корупція.Стар

Те не все так сумно, як здається. Завдяки участі у проекті дівчина здобула всенародну славу її полюбили сотні глядачів. Та й на особистому у жінки усе добре. У 2015 році Олена Ряснова вийшла заміж за чоловіка, який багато років таємно був у неї закоханий, бізнесмена із Запоріжжя на ім'я Сергій.

"Сергій зробив мені дуже красиву пропозицію руки і серця. Ми були в Кам'янець-Подільському. Гуляли по замку, піднялися на самий вершечок замку, і тут Сергій дістав букет квітів, обручку, прочитав мені свій вірш. Це було дуже романтично, зворушливо, як у казці"

У чоловіка у рідному місті Олени є аграрний бізнес і Сергій повинен постійно знаходиться в Запоріжжі. А Олена в той час працювала в столичній компанії керівником міжнародних проектів у сфері енергетики. Тому екс-холостячці доводилося розриватися на два міста.

Восени 2015 у щасливого сімейства відбулося поповнення, Олена подарувала чоловіку донечку Соломію.

Популярне: "Навіть лікувалась у психотерапевта": Чому Олена Вінницька довгий час жила окремо від чоловіка

"Мій чоловік — мій герой, — запевняє Олена. — Він так допомагає мені з донькою, так про неї піклується. Дуже старанний і люблячий батько, який готовий мене завжди підстрахувати"

Зараз Олена щаслива матуся та дружина й точно знає, що для кожної є свій принц.