«Паспорт чоловіка, а в душі «королева краси»: Топ найскандальніших трансгендерів в українському шоу-бізнесі

14/05/2018     Автор: Яна Романська
«Паспорт чоловіка, а в душі «королева краси»: Топ найскандальніших трансгендерів в українському шоу-бізнесі

Трансгендери не новинка в світі, однак для українського суспільства такі люди стали справжнім потрясінням – не всі ставляться до них з розумінням. Хто ж вони такі і скільки їх у вітчизняному шоу-бізі – читайте у матеріалі Корупція.Стар.

Отже, трансгендери – це такі люди, які в певному віці розуміють, що їхнє фізичне тіло не співпадає з їхньою внутрішньою природою. У народі говорять про таких – «жінка в чоловічому тілі» або ж навпаки, та саме перший варіант зустрічається найчастіше. До речі, насправді, трансгендери не завжди змінюють стать, вдаючись до хірургічного втручання чи застосовуючи гормональні препарати, часто вони просто міняють свій зовнішній вигляд за допомогою косметологічних процедур та косметики.

В Україні є декілька відомих трнсгендерів, коротко про них – далі.

Монро – в минулому – Олександр Шевченко.

Хлопець народився у звичайній родині в столиці, в дитинстві за ним не помічали жодних дівчачих повадок. За словами самої Монро, вона відчула, що внутрішній стан не збігається із зовнішнім, коли їй виповнилось 18 років. Тоді травесті ходила до психолога, що допомогло краще розібратись у собі:

"Я добре розумію, що паспорт і фізіологія в мене чоловіча, але в душі почуваюся королевою краси".

Монро стала популярною, почавши вести шоу в одному з нічних клубів. Пізніше дебютувала як співачка та письменниця.

Зіанджа – в минулому – Борис Круглов або Борис Апрєль

В образі Зіанджі співачка постала перед глядачами в проекті «Голос країни», хоча всі ще з «Фабрики зірок» знали про те, що Боря відчуває себе жінкою. 

За словами дівчини, вона давно розуміла, що хоче поєднати своє тіло і душу, але на зміну статі зважився у 24 роки. Зараз Борю звуть Аня, у неї коханий хлопець і мрія про справжню сім’ю з дітками.

Саша Шаталова – в минулому – Олександр Шаталов

Саша – відома українська модель, яка має успішну кар’єру і часто працює закордоном. Ще у ранньому дитинстві Сашко зрозумів, що йому подобаються хлопці, тож спочатку він просто був геєм. Але суспільний осуд і косі погляди підштовхнули хлопця стати дівчиною. 

У 2015 Олександр став Олександрою і з того часу може без зайвих проблем будувати стосунки з чоловіками.

Популярне: В обіймах Меладзе: Марченко опублікувала нові фото не зі своїм чоловіком

Андріана Дороніна – в минулому – Андрій Доронін

Ще одна модель. У Андрія риси обличчя дуже нагадували дівчачі, тож у дитинстві з нього часто кепкували. Коли хлопець виріс, вирішив стати моделлю і це йому вдалось. 

В певний момент він вирішив, що хоче стати дівчиною і почав приймати гормональні препарати. Це допомогло Андрію стати Андріаною. Зараз Дороніна веде свій блог, працює моделлю та мріє про операцію зі зміни статі.