Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 16 травня 2018 року

14/05/2018     Автор: Катерина Гук
Гороскоп на 16 травня 2018 року

Овен

По можливості, більше займайтеся справами, які вам приємні. Відправляючись по магазинах, складіть список необхідних покупок. Піддавшись миттєвому бажанню, ви можете придбати речі, які в кінцевому підсумку принесуть розчарування.

Телець

Енергетичні ресурси вашого організму зараз на висоті, здоров'я і активності вам не позичати, так що можна сміливо планувати будь-які справи і заходи.

Близнюки

Намітьте найбільш важливі справи і зустрічі — у вирішенні багатьох питань ви будете на коні. День сприятливий для пошуку нової роботи, підвищення свого професійного рівня.

Рак

Сьогодні не слід дуже старатися на роботі, так як ваші досягнення можуть залишитися непоміченими.

Лев

Бережіть свою нервову систему. Зайва нервозність, демонстрована у спілкуванні з колегами або членами сім'ї, може обернутися для вас погіршенням самопочуття. У фінансах потрібно бути більш стриманими.

Діва

В даний період краще спочатку діяти, а потім думати. Перший порив виявиться правильним, а чим більше станете міркувати, тим далі будете йти від правильного вибору.

Терези

Зараз належить систематизувати справи, якими доведеться займатися в доступному для огляду майбутньому.

Скорпіон

В цей час не слід займатися справами, в яких є хоч частка ризику. В кінці дня уникайте критики на адресу улюблених. Це може привести до сварок. При контактах з новими людьми проявіть обережність і завбачливість.

Стрілець

Чим менше ви будете проявляти ініціативи, тим краще. У найшкідливіших ситуаціях вам може здатися, що вас хочуть образити, і закінчиться все конфліктом.

Козеріг

День сприяє активним діям, а також до нових справ, тому можете будувати грандіозні плани — у вас все вийде.

Водолій

Будьте сміливіше в прийнятті рішень! Можна обговорювати професійні питання з потенційними партнерами.

Риби

На роботі не варто форсувати події. Потрібно продовжувати розпочаті справи, наводити порядок.