Новини про зірок
Подобається

«Зламали щелепу, а після ще одна операція…»: Як виглядає та чим займається зараз Самвел Туманян. Тільки погляньте його на обраницю-красуню

13/05/2018     Автор: Яна Романська
«Зламали щелепу, а після ще одна операція…»: Як виглядає та чим займається зараз Самвел Туманян. Тільки погляньте його на обраницю-красуню

Шоу «Топ-модель по-українськи» вже декілька років знімають в Україні, і воно має не аби-яку популярність серед глядачів. У перших трьох сезонах моделями намагалися стати лише дівчата, але минулого року засновники проекту вирішили, що варто було б дати таку можливість і українським красеням, тож останній сезон був змішаним. І виграв це шоу, на диво, хлопець, а саме – Самвел Туманян. Сьогодні редакція Корупція.Стар вирішила розповісти вам хто він і як потрапив у модельний бізнес.

З самого дитинства Самвел активно займався бойовими мистецтвами, тож своє майбутнє бачив у великому спорті. Та, за іронією долі, цього не сталося: під час одного з турнірів хлопцю зламали щелепу. Після цього лікарі заборонили йому брати участь у будь-яких боях.

Самвел спочатку не втрачав надії, але через декілька днів йому довелося вдруге потрапити під скальпель хірурга – банальний апендицит. Однак, період реабілітації досить тривалий, тож хлопцю пояснили, що на цьому його спортивна кар’єра завершується.

«Апендицит поставив жирну крапку на всій фізичній активності в найближчі місяці. У мене почалася депресія, адже я віддав спорту одинадцять років і тепер зовсім не знав, чим далі займатися…» — розповів красень в одному з інтерв’ю

Поборовши депресію, Сем вирішив стати бухгалтером і вступив одразу на третій курс, але майже одразу зрозумів, що це не його. І саме у цей час в Мережі з’явилось оголошення про кастинг на модельний проект. Юнак, якому не раз доводилось чути компліменти в свою сторону вирішив спробувати себе.

Як бачимо, не помилився. Хлопця одразу охрестили «тупим качком» і абсолютно не вірили, що він здатен втерти всім носа.

Особливої підтримки Самвел чекав від батьків, але спочатку вони не лише не схвалили його вибору, а й намагалися відмовити від участі:

«Батьки скептично ставилися до проекту такого формату. Тато взагалі відмовляв, казав, що мені в цій області буде некомфортно, через те, що всі хлопці в світі моди — нетрадиційної орієнтації. А мама в принципі нейтрально ставилася, тому що з самого початку знала, що мені це цікаво. Зараз же батьки дивляться кожен епізод, хоча відразу після проекту я прийшов до батька і розповів про всі випробування: і про дефіле в стрінгах, і про перевтілення в дівчину, і як нам фарбували губи … Але батько відповів, що буде дивитися реаліті, і нехай тільки хтось щось мені скаже чи косо подивиться. Він це все прийняв».

Популярне: В обіймах Меладзе: Марченко опублікувала нові фото не зі своїм чоловіком

Після перемоги у проекті, життя хлопця дуже змінилося: покази, зйомки, фанатки… Безліч дівчат хотіли б опинитися поруч із Семом, але серце хлопця вже зайняте.

Зараз він зустрічається з красунею, яка має титул «Міс Україна-2015» — Христиною Столокою.