Новини про зірок
Подобається

Ціна мрії: Чого коштувала участь у «Євробаченні» українським артистам

13/05/2018     Автор: Катерина Гук
Ціна мрії: Чого коштувала участь у «Євробаченні» українським артистам

За славу і успіх потрібно платити і це точно знають українські артисти, які в різні роки представляли Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення", передає Корупція.Стар

Вже кілька десятків років пісенний конкурс "Євробачення" є заповітною мрією багатьох артистів. Конкурс, ніби своєрідний наркотик, що заворожує виконавців і примушує викладатися на всі 100%. Та інколи ці жертви коштують конкурсантам не лише слави і кар'єри, але й найціннішого.


Вєрці Сердючці участь в "Євробаченні" коштувала здоров'я

Для того, щоб увійти в історію "Євробачення", Вєрці Сердючці не знадобилися великі гроші. Та й сам Андрій Данилко знав, що народну любов за гроші не купиш. Але участь в пісенному конкурсі коштувала артистові здоров'я. Всьому виною — цькування з боку Росії через його конкурсну пісню "Dancing Lasha Tumbai".

Перший раз Андрій загримів до лікарні з серйозним нервовим виснаженням. Ця проблема залишилася і до цього дня (не допомагає навіть снодійне). А після чергових гастролей він відчув різкі болі в спині, і як наслідок, діагноз: "Обмеження спинного нерва і вегетативна дисфункція". Через це співак не раз втрачав свідомість прямо на сцені.

Участь Руслани в "Євробаченні" позначилося на її особистому житті

А ось Руслана Лижичко настільки захопилася своєю кар'єрою після перемоги на "Євробаченні 2004", що не помітила, як упустила час, щоб стати мамою. В інтерв'ю журналістам телеканалу "СТБ" співачка навіть розповіла, що в свої 44 роки вже змирилася з життям без дітей.

Також в інтерв'ю Руслана зізналася, що її чоловік Олександр Ксенофонтов не сильно був радий такому успіху своєї дружини. Через постійні гастролі співачка рідко бувала вдома, а зараз в їхній родині вже немає того родинного затишку, який панував раніше. Зараз Лижичко повністю віддає себе музиці і знову мріє про участь в популярному пісенному конкурсі.

 

Популярне: "Навіть лікувалась у психотерапевта": Чому Олена Вінницька довгий час жила окремо від чоловіка

Через участь в "Євробаченні" Світлана Лобода виявилася по вуха в боргах

Через відсутність державної допомоги, участь в "Євробаченні 2009" коштувала Світлані Лободі квартири в Києві. Співачці довелося закласти нерухомість, щоб замовити в Гонконзі потрібні декорації для сцени.

Також перед поїздкою на конкурс Лобода оголосила збір коштів в Інтернеті. Всі гроші, отримані від фанатів, вона також відправляє на виготовлення декорацій. Також зірка витратила величезну кількість грошей на переїзди, проживання та харчування всієї своєї делегації.