Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 14 травня 2018 року

13/05/2018     Автор: Катерина Гук
Гороскоп на 14 травня 2018 року

Овен

Можливо, сьогодні вам доведеться грати за чужими правилами. Тому не варто планувати нічого, що надважливо для вас.

Телець

Любити своїх дітей — це нормально. Але робити з їх проблем лихо світового масштабу не варто. Тим більше, що проблему це і так не вирішує.


Близнюки

Якщо вас обмежать в фінансах — не ображайтеся. Це для вашого блага. А ось вільні гроші можете сміливо витратити на близьких.

Рак

Будьте демократичні, чи не вдавайтеся в конфлікти і ви зможете встигнути всюди, куди вам потрібно. Успіх буде слідувати за вами по п'ятам.

Лев

Постарайтеся уникати натовпу. Це може бути небезпечно для вас. Далеко від дому ви можете зіткнутися до криміналом, тому в цей день краще відсидітися в рідних пенатах.

Діва

Ви можете стати зависімимі від кого-то або чогось. Постарайтеся цього не допустити.

Терези

Чи не Стеся звертатися за допомогою до старших або більш досвідченим. Вам не відмовлять у вашому проханні. Для навчання день невідповідний, мозок не захоче сприймати нову інформацію.

Скорпіон

Вам буде здаватися, що ви роздвоїлися. Але не переживайте, це не психічний расстроств, а просто накопичена втома. Відпочиньте, заплануйте зустріч з друзями. Це піде на користь всім. І не шкодуйте про втрачений час.

Стрілець

Цей день благоволить Стрільцям якнайкраще. Відпустіть себе і вам пощастить. Не треба намагатися все контролювати. Делегуйте обов'язки на підлеглих і не випробовуйте при цьому жодних докорів сумління.

Козеріг

Ви будете нервувати, особливо, якщо доведеться танцювати під чужу дудку. Зберігайте спокій, це явище тимчасове.

Водолій

Якщо ви з головою окунётксь в нові проекти, робота, швидше за все, піде нерівно. Але це не привід відмовлятися. "Американскіе гірки" теж бувають цікавими.

Риби

У вас можуть виникнути конфлікти з родичами на ґрунті грошей. Не будьте настільки підозрілі.