Зіркові скандали
Подобається

«Як так? Скільки все це може тривати?»: Приходько накинулася на Козловського через його виступ у Москві

12/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Як так? Скільки все це може тривати?»: Приходько накинулася на Козловського через його виступ у Москві

Популярна українська виконавиця Анастасія Приходько висловила свою думку про Віталія Козловського, передає Корупція.Стар

Своїми думками зірка поділилася на офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук. Співачка пригадала Віталію всі його вчинки і заявила, що його навіть не можна вважати людиною. За її словами Козловського вже давно необхідно було позбавити всіх звань Заслуженого артиста. Анастасія навіть порівняла поведінку Віталія зі своєю.

Популярне: "Прямо на сцені": З фавориткою "Євробачення 2018" стався неприємний конфуз

"Ось поясніть мені як так — людина, якщо так про Козловського можна висловитися, підтримує колаборантку Штепу, не знає хто з ким воює, розважає окупантів — Заслужений артист України, і людина, яка відмовилася від усіх зв'язків з Росією, їздить на фронт з концертами і допомогою, спускається в окопи і бліндажі до наших Воїнів — Заслужений Артист України. "

Вона додала, що не хоче вважати себе Заслуженим, якщо таке звання залишиться у Козловського і запропонувала провести ревізію звань і нагород. За її словами позбавити їх потрібно ще й Лободу, Лорак і Повалій.

За словами виконавиці, така проблема існує не тільки в шоу-бізнесі, звання Героя України теж дають далеко не за заслуги перед Батьківщиною.

"Юрій Шухевич, син Головного командира УПА Романа Шухевича, багаторічний в'язень радянських таборів, зір там втратив — Герой України і голова фракції" Опозиційний блок "Юрій Бойко — теж Герой України. Ну як так? Скільки все це може тривати?", — написала вона.