Новини про зірок
Подобається

Він шукає любов для всіх, а сам …: Що приховує самий таємничий телеведучий «ПоLOVEинок» Володимир Науменко

12/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
Він шукає любов для всіх, а сам …: Що приховує самий таємничий телеведучий «ПоLOVEинок» Володимир Науменко

Володимир Науменко — той самий знаменитий ведучий популярного українського реаліті шоу «ПоLOVEинки». Він завжди залишався одним з найбільш таємничих персонажів в українському шоу-бізнесі, так як намагався нічого не розповідати про своє життя. Редакція Корупція.Стар спробувала дізнатися, що приховує найголовніший звідник країни.

Чоловік народився в Києві в 1984 році. З самого дитинства він мріяв опинитися на сцені. Любов до камер з'явилася разом з роботою мами в РАЦСі. Творити Володимир почав ще в шість років, тоді він почав писати свої власні пісні. Здавалося, що хлопець ніколи не змінить свого рішення.

Популярне: "Прямо на сцені": З фавориткою "Євробачення 2018" стався неприємний конфуз

Своє перше освіту він здобув юридичну, на цьому наполягли батьки, які вважали, що саме ця професія буде відмінною перспективною для сина. Але отримавши диплом, хлопець так і не знайшов роботу за фахом і знову за порадою батьків вступив на економічний факультет. Весь цей час він грав в українській лізі КВН, не втрачаючи надії закріпитися на телебаченні.

Отримав Науменко і третю освіту, на цей раз вибравши напрямок, який був йому близький — психологію. Він хотів вивчати її для себе, щоб розбиратися в людях, розуміти, коли їм намагаються маніпулювати і усвідомити чого ж він хоче сам. Але він навіть не міг уявити, що саме ця професія дуже сильно змінить його життя.

Валерій настільки зацікавлюється психологією, що вже не мріє стати зіркою і починає розробляти власні методики і писати книги. Науменко зізнавався, що йому подобалося працювати з людьми, допомагати їм зрозуміти себе і вирішити свої проблеми. Завдяки наполегливій праці йому вдається стати одним з найвідоміших психологів України.

У 2015 телеканал «Новий» вирішує запустити новий проект під назвою «ПоLOVEинки» і пропонує Володимиру стати його ведучим. За словами режисерів їм потрібен був не просто симпатичний чоловік, а справжній психолог, який зміг би зрозуміти проблеми учасників і знайти з ними спільну мову. Так здійснилася дитяча мрія Науменко. У цьому ж році виходить перший сезон шоу, яке дуже швидко стає одним з найпопулярніших в Україні, а разом з ним популярність приходить і до Володимира.

За словами самого Науменко, зйомки були дуже складними через специфічних персонажів, йому іноді годинами доводилося розмовляти з учасниками, пояснювати, заспокоювати. Але результат був приголомшливий. Багато пар, які підібрали ведучі, в результаті ставали подружжям. Уже вийшло 3 сезони телепроекту, і плануються зйомки 4-го.

Паралельно Володимир займається приватними консультаціями. Більшість своїх курсів він проводить онлайн за своєю методикою і намагається індивідуально підходити до кожного клієнта, готуючи для нього інтенсивний курс терапії. Правда коштують послуги психолога не дешево — від 200 доларів за один сеанс. Досягати сума може і набагато більших величин.

Володимир зізнається, що часто доводиться працювати з жінками, які не можуть знайти свого чоловіка і не розуміють причини проблем.

Кожна жінка не тільки повинна бути охуільярдной, але вона повинна бути жінкою "limited edition" — бути коханою, бажаною. Моя місія в тому, щоб включати цю кнопку в жінці і прибирати все зайве, усувати неполадки.

Крім жінок до нього звертаються і досить відомі особистості, Володимир зізнався, що часто доводиться працювати з українськими політиками і їхніми дружинами, але ось імен називати не став — лікарська таємниця.

До речі свою кохану Володимир так і не знайшов, заявляючи, що зараз його любов це робота і він просто не зможе приділяти достатньої уваги своїй половинці.

Так, що ось така сумна іронія, ведучий «ПоLOVEинок» без половинки.