Новини про зірок
Подобається

Обмінялися обітницями: Подружжя Бабкіних відсвяткувало 10-ту річницю весілля. Романтичні фото

12/05/2018     Автор: Катерина Гук
Обмінялися обітницями: Подружжя Бабкіних відсвяткувало 10-ту річницю весілля. Романтичні фото

Відомий український співак і талановитий композитор і автор своїх пісень Сергій Бабкін відсвяткував 10 річницю весілля зі своєю дружиною Сніжаною, передає Корупція.Стар

Суддя-переможець головного шоу України "Голос" Сергій Бабкін відсвяткував 10 річницю весілля зі своєю чарівною дружиною Сніжаною. Закохані не могли пропустити таку круглу дату свого сімейного життя, тому зібрали найкращих друзів і знайомих та поїхали на природу. 

Піснями і танцями все не обмежелось, Сніжана і Сергій дали один одному зворушливі обітниці і поклялись у вірності на все життя. Серез діркових гостей свята були помічені Юрій Ткач з дружиною, телеведуча Катерина Осадча та переможниця останнього сезону "Голос країни" і підопічна Сергія, Олена Луценко.

Популярне: "Навіть лікувалась у психотерапевта": Чому Олена Вінницька довгий час жила окремо від чоловіка

Нагадаємо, що у Сніжани на момент весілля з Бабкіним, вже був син, а 7 вересня 2010 року Сергій вдруге став батьком — у пари народилася дочка Веселина.
 

У этой девушки есть все, В чём так нуждаюсь я. И у меня есть, кажется, все то, Что ей необходимо. Мой мир наполнен ею до краев — Нет. Он выходит за края, И крепость наша, до тех пор Пока ты будешь в ней, Непобедима. Давай крепко сплетемся корнями, А души пусть будут вне. Надо только менять цвета, А приемы оставить те же. Спрячем сокровища наши На недосягаемой глубине И отправимся разбивать свой лагерь На вершинах заснеженных. by @paldoshyn #СергейБабкин #СнежанаБабкина #розоваясвадьба #годовщина #10

Публикация от Sergey Babkin.5nizza.Musician. (@babkin_official)

Минутка слабости? #семьябабкиных #годовщина #10

Публикация от snezhana_babkina (@snezhana_babkina)