Новини про зірок
Подобається

«Кохана дружина Боклана і успішна бізнес-леді»: Вся правда про талановиту актрису Наталію Кленіну

12/05/2018     Автор: Катерина Гук
«Кохана дружина Боклана і успішна бізнес-леді»: Вся правда про талановиту актрису Наталію Кленіну

Поринаючи у світ кіно, або серіалів ми з захватом і нетерпіння спостерігаємо, як розвиваються події і переживаємо за головних героїв. Інколи, у глядача з'являється кумир, з яким він готовий "і в вогонь, і в воду ". Але яке ж життя цього улюбленця за знімальним майданчиком і як йому чи їй живеться у реальному світі?

Багато хто задумується над цим питанням і шукає відповіді. Сьогодні нам хотілося б розповісти про не менш талановиту і віддану сцені жінку і українську актрису Наталію Кленіну, передає Корупція.Стар

Її творчий шлях — це все її життя, Наталя не така популярна в світі кіно, але її знають і люблять сотні шанувальників "молодого театру". Вона віддала безліч сил творчості на сцені, а ще більше своїй сім'ї. Інколи глядач не здогадується, що поряд з Наталею на сцені її популярний чоловік Станіслав Боклан. Вони завжди разом і на сцені, і на зйомках. Проте, Натала неохоче відвідує світські заходи з чоловіком, їм комфортніше бути поряд без фотокамер.

У одному з інтерв'ю, Станіслав Боклан зізнався, що Наталя його вірний друг і порадник, без її оцінки він інколи не може зрозуміти добре він зіграв чи ні.

"Завжди запитую дружину: «Наташа, скажи мені, це добре чи погано? Я не розумію". Мені здається, що погано. Але думці дружини я довіряю. Вона може сказати все, що думає з приводу тієї чи іншої ролі. По-перше, вона актриса, по-друге, я вважаю, що мені пощастило: вже понад тридцять років вона мій друг".

У такого талановитого подружжя є не менш талановиті діти і внуки. Дочка Наталі Кленіної, Марія працює кастинг-деректором на студії, а їхній син Кирил Думський освоїв професію діджея. Також у Наталі Кленіної підростає внук, але ким буде малюк ще невідомо.

Популярне: "Навіть лікувалась у психотерапевта": Чому Олена Вінницька довгий час жила окремо від чоловіка

Окрім гри в театрі і знімання в епізодичних ролях у фільмах, Наталя успішно поєднує з діяльністю концертного адміністратора та асистента режисера в команді «Балкашинов і К», ця фірма є однієї з провідних у світі шоу-бізнесу сучасної України. Також Кленіна не забуває про активний відпочинок, попри свій вік (59) вона дуже любить кататися на роликах та велосипеді.