Новини про зірок
Подобається

Хто ж стане переможцем Євробачення-2018? Вже назвали фаворита конкурсу

12/05/2018     Автор: Катерина Гук
Хто ж стане переможцем Євробачення-2018? Вже назвали фаворита конкурсу

Всі вже з нетерпінням чекають фіналу "Євробачення 2018". І от сьогодні, 12 травня, відбудеться пряме включення пісенного конкурсу, в якому виступлять представники 26 країн, передає Корупція.Стар

Нагадаємо, що після першого півфіналу фавориткою букмекерів стала 31-річна грецька поп-співачка албанського походження Елені Фурейра, представниця Кіпру, з піснею "Fuego".


На другому місці за версією букмекерів виявиться 25-річна Нетта Барзілай з Ізраїлю з піснею "Toy".


Третю позицію в рейтингу займає дует з Франції Madame Monsieur з піснею "Mercy". Відмітимо, що дует отримав премію Євробачення за кращий текст пісні. 

Відзначимо, що ще до початку конкурсу букмекери прогнозували перемогу Ізраїлю, на другому місці знаходився Олександр Рибак з Норвегії, ну а третю позицію, як і зараз, займала Франція.

За підсумками першого півфіналу у фінал конкурсу пройшли: Австрія, Естонія, Кіпр, Литва, Ізраїль, Чехія, Болгарія, Албанія, Фінляндія, Ірландія.

Популярне: "Навіть лікувалась у психотерапевта": Чому Олена Вінницька довгий час жила окремо від чоловіка

За підсумками другого півфіналу фіналістами конкурсу стали: Сербія, Молдова, Угорщина, Україна, Швеція, Австралія, Норвегія, Данія, Словенія, Нідерланди.

Нагадаємо, автоматично у фінал конкурсу потрапляють країни-засновниці Євробачення: Німеччина, Франція, Великобританія, Іспанія і Італія, а також переможниця минулого року — Португалія.