Новини про зірок
Подобається

«Я не очікував, що…»: MELOVIN нарешті розповів про свої відчуття від проходу до фіналу

11/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Я не очікував, що…»: MELOVIN нарешті розповів про свої відчуття від проходу до фіналу

Популярний український виконавець MELOVIN розповів про те, що готовий відкрити фінал "Євробачення-2018", передає Корупція.Стар

Нагадаємо, що після вчорашнього виступу, молодий співак все-таки зміг вибороти собі місце в Топ-10 і вибитися в двадцятку фіналістів На відборі MELOVIN витягнув собі папірець під номером один і саме він завтра виступить перед мільйонами телеглядачів першим. Хлопець розповідає, що через свій номер не засмутився.

Популярне: Євробачення 2018: Дізнайтесь хто пройшов у фінал

"Навпаки. Я був дуже радий, тому що я витягнув саме першу частину, я сподівався що буде перший номер. Мені його поставили. Ми дуже хотіли відкривати і закривати. Вийшло, що в першій частині ми закривали, а тепер ми відкриваємо. Це конкурс , для конкурсу дуже добре виступати першим і останнім. Середина — це дуже складна місія для артиста. Перша теж, але мені це подобається ", — прокоментував виконавець.

Сам виконавець налаштований дуже оптимістично і вірить в свою перемогу. Зараз він повністю присвятив себе репетиціям, щоб уже завтра поборотися за перше місце.

"Я дуже хочу зробити все так, щоб була можливість знову провести "Євробачення" в Україні. Як вийде, подивимося. Для мене "Євробачення"- новий етап в житті. Я не хочу, щоб він закінчувався якось не дуже добре для мене . Все одно хочеться якогось свята, перемоги. І взагалі, хочеться щоб в наступному році "Євробачення" було в моєму рідному місті Одесі", — зізнався наш представник.