Новини про зірок
Подобається

«Весілля відбуватиметься тут і зараз»: Стали відомі деталі знайомства «Холостяка» з батьками дівчат

11/05/2018     Автор: Катерина Гук
«Весілля відбуватиметься тут і зараз»: Стали відомі деталі знайомства «Холостяка» з батьками дівчат

От ще кілька випусків і закінчиться найромантичніше шоу країни "Холостяк". Позазу вже залишилось 9 тижнів дивовижного реаліті і на цьому тижні Галя, Іванна і Наташа поведуть Рождена Анусі до своїх найближчих людей, передає Корупція.Стар

Тиждень повинен розпочатися зі знайомства з родиною Галі. Для цього «холостяк» відправиться в Старий Самбір. «Я познайомлюся з  батьками Галини. Безумовно, у мене є багато питань, які я б хотів з ними обговорити », – говорить Рожден.

Проте, батьки, що з самого початку були проти участі дочки у шоу проявлять не аби який натиск на холостяка:

«Здавалося, що весілля відбуватиметься тут і зараз», – скаже Рожден.

Та не лише батьки, але й поведінка самої Галини ошелешить Рождена. Що накоїть дівчина і чому Рожден скаже, що така поведінка є неприйнятною для нього і його сім’ї? Дивіться сьогодні.

Далі Анусі поїде у місто Луцьк до батьків Іванки, де знайомство пройде не лише з родиною дівчини, але і її кращими друзями. І провокаційні питання почнуться вже з порога.

«Чи готовий ти, Рожден, що батьки будуть жити з вами?». Як на це відреагує Анусі? А всі близькі Іванки будуть твердити їй: «будь собою» натякаючи, що дівчина носить маску. Як вона на це відреагує?

Популярне: "Навіть лікувалась у психотерапевта": Чому Олена Вінницька довгий час жила окремо від чоловіка

Наташа ж поведе Рождена у подорож по своєму житті, а почнеться все … з студії танців.

«Це заняття, яке зближує людей», – впевнена Наталя. – «В танцях веде партнер, ось і подивимося, хто з нас буде вести». Але на цьому, звичайно ж, все не закінчиться – оскільки Наташа росла без батьків, вона познайомить Рождена зі своїми близькими людьми: найкращою подругою і тренером, який її виховав. Чому на цьому знайомстві Рожден відчує себе не в своїй тарілці, шанувальники побачать вже в цю п’ятницю.