Новини про зірок
Подобається

Популярна українська співачка Цибульська вперше показала свого чоловіка

11/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
Популярна українська співачка Цибульська вперше показала свого чоловіка

Популярна українська виконавиця Ольга Цибульська в своєму новому кліпі вперше показала свого чоловіка, передає Корупція.Інфо.

Оля не любить виставляти свою любить виставляти своє особисте життя на показ, дуже рідко ділячись знімками свого 3-ех річного сина. За її словами сім'я повинна залишатися поза всією популярністю. Але в своєму новому кліпі дівчина все-таки зважилася на сміливий крок. Вона запросила свого чоловіка зіграти роль коханого.

Популярне: 11 гривень за один куб: З 1 червня в Україні прогнозують різке подорожчання газу

"Коли ми обговорювали кандидатів для зйомок, я вирішила, що жениха в кліпі повинен зіграти мій справжній чоловік, а не актор, тому що на цей раз я не буду грати ніяких ролей, а буду собою. Розповім правдиву історію, яка знайома кожній дівчині. щоб прийти до справжнього щастя, іноді доводиться не один раз спіткнутися. та й всім давно цікаво, за кого Цибульська вийшла заміж, і я вирішила відкрити цю завісу ", — написала співачка у соціальній мережі.

Кліп на пісню "Плаття біле" вже вийшов на офіційному каналі дівчата на youtube і буквально за кілька годин зібрав більше 80 тисяч переглядів.

Шанувальники відзначають, що чоловік у Олі досить привабливий, хоч його обличчя в кліпі Цибульська так і не показала.

 

У кліпі #СукняБіла ? знявся МІЙ чоловік?❤ Коли ми обговорювали кандидатів для головної ролі,я вирішила, що нареченого? має зіграти саме він, а не актор, бо це правдива історія, яка була у мене і знайома кожній? Щоб прийти до справжнього щастя? іноді доводиться не один раз спіткнутися. Та й всім давно було цікаво за кого Цибульська вийшла заміж))) Дивіться кліп "Сукня Біла" прямо зараз на youtube? #новапісня #українськамузика #новинка #клип #весілля #женихневеста #большаясвадьба

Публикация от Оля Цибульська (@cybulskaya)